Nicoleta Luciu, 20 de ani pe micul ecran. Cum arăta în 2002 când apărea pentru prima oară la TV

Nicoleta Luciu, 20 de ani pe micul ecran. Cum arăta în 2002 când apărea pentru prima oară la TV
Nicoleta Luciu aniversează 20 de ani de la apariția pe micul ecran.

Nicoleta Luciu se bucură de împlinirea a 20 de ani de când s-a lansat pe micile ecrane. Aceasta a reușit să fure privirile tuturor atunci, iar nici acum nu a scăpat de ochiul vigilent al fanilor. Celebra brunetă este încă în vizorul oamenilor pe rețelele de socializare, deși a ales să plece din televiziune pentru o viață liniștită alături de soț și cei patru copii. Fostul model se simte bine departe de camerele de filmat.

Nicoleta Luciu aniversează 20 de ani de la lansarea pe micul ecran: cum arăta atunci?

Nicoleta Luciu apărea în fața românilor pe micile ecrane în urmă cu 20 de ani. Aceasta surprindea pe toată lumea cu frumusețea sa și formele voluptoase în emisiunea matinală a lui Horia Brenciu de la Antena 1. Ea a produs un fenomen mediatic fără precedent care s-a văzut rapid pe primele pagini ale ziarelor mondene.

Mai mult decât atât, fanii ei s-au bucurat să o vadă rapid și fără îmbrăcăminte pentru că a acceptat diverse pictoriale sexy. Aceasta și-a făcut ulterior transferul de la Pro TV la Acasă TV, acolo unde a jucat în mai multe telenovele care au făcut-o cunoscută. Bruneta a fost și prima asistentă TV care a însemnat și-a făcut simțită prezența. Ea intra în televiziune în anul 2002, ca asistentă a celebrului cântăreț la show-ul „’Neatza în Epoca de piatră”.

„Mi-aduc aminte cu plăcere de matinalul realizat la mare alături de Horia Brenciu, „’Neatza în Epoca de piatră”. Ne-am distrat foarte mult la filmări, iar despre Horia Brenciu pot spune că este un tip genial”, declara ea în urmă cu ceva timp, pentru tvmania.ro.

Succesul l-a cunoscut însă când a intrat în echipa proiectului ,Teo’, de la Pro TV, în primăvara lui 2002. Frumusețea sa a adus-o de multe ori pe cele mai mari coperți de la noi de la acea vreme.

„Ţin minte că atunci când am intrat în studioul foto…”

„Ţin minte că atunci când am intrat în studioul foto, lumea se întreba cine sunt, întrucât eram la început de drum în cariera profesională. Mi-au făcut cadou globurile de la shooting”, povestea ea după câțiva ani.

Vedeta a jucat mai apoi în pelicule precum: „Iubire ca în filme”, „Aniela”, „Iubire și onoare”. Cel mai cunoscut rol a fost în telenovela ,,Inimă de țigan”, atunci când l-a avut ca partener pe Cabral.

Cea din urmă are acum patru copii, iar după nașterea tripleților a plecat la Miercurea Ciuc. Mulți ar vrea să o vadă din nou pe micile ecrane, dar fosta actriță a mărturisit că nu o mai interesează lumina reflectoarelor.