Nicolae Guță a cântat la o nuntă cu sute de invitați. Amenzi record în România

Nicolae Guță a cântat la o nuntă cu sute de invitați. Amenzi record în România
Nicolae Guță a cântat la on nuntă cu sute de invitați. Amenzile au curs lin

Nicolae Guță și alți artiști celebrii au onorat de curând invitația la o nuntă cu sute de persoane. Amenzile au curs lin în urma evenimentului, pentru că s-au încălcat toate restricțiile vremii impuse de oficiali.

Nicolae Guță, invitat la o nuntă cu sute de invitați

Situația critică din România este rodul neglijării și inconștienței populației față de un real pericol. Multe din persoanele publice i-au „inspirat” negativ pe alții și astfel s-a ajuns la stadiul în care un număr mult prea mare neagă existența virusului. În această categorie se află și persoanelor care le este permisă organizarea de petreceri cu sute de invitați, lucru care în vremurile noastre este categoric o mișcare văzută stângaci de autorități. Recent, Nicolae Guță și Armin Nicoară au onorat invitația la o nuntă extrem de mare unde nu s-a ținut cont de nicio restricție.

Petrecerea de pomină a avut loc în Potcoava, unde oamenii legii au aplicat amenzi în valoare totată de 125.000 de lei. Luxul și opulența au fost la ele acasă, iar voia bună nu a lipsit decât până în momentul în care cineva mai conștiincios a rugat pe toată lumea să înceteze să filmeze, în speranța că nu se va împrăștia vestea că petrecerea nu doar că a luat naștere, ci continuă fără nicio grijă. “Vă rugăm frumos să nu mai faceți live, închideți telefoanele”. Cu toate astea, Guță a avut un moment în care le-a sugerat invitaților să se distanțeze, dar pare că nu a insistat atât de tare, mai cu seamă că dediațiile curgeau și ele lin.

Mesajul autorităților

„În seara zilei de 19 iulie, pe raza oraşului Potcoava, poliţiştii au intervenit la o nuntă organizată cu un număr de aproximativ 80 de persoane, cinci persoane fiind sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 15.000 de lei fiecare şi alte cinci persoane care au fost sancționate contravențional, cu amendă, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru participarea la activităţi în spaţiu închis pentru care au fost instituite interdicţii”
Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt