Nicolae Botgros, declarații șocante după moartea soției sale: ”Așa am rămas de singur și de sărac”

de: Cătălina Burghelea
25 09. 2021

De când a murit soția sa, în urmă cu două luni, marele artist Nicolae Botgros este devastat. Nu-și poate reveni din șocul pierderii celei care i-a fost parteneră vreme de 50 de ani. Până acum, bărbatul nu a avut putere să vorbească despre drama familiei sale. Recent, dirijorul a făcut declarații șocante după moartea Lidiei Bejenaru.

Soția lui Nicolae Botgros a murit. Artistul nu-și poate reveni din șoc

În urmă cu două luni, Nicolae Botgros și-a pierdut soția. Lidia Bejenaru s-a stins din viaţă la vârsta de 68 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Artistul a vorbit, pentru prima dată, despre pierderea suferită. Declarațiile sale sunt cutremurătoare!

Maestrul Nicolae Botgros a povestit, la un post de televiziune, cum este viața fără scumpa lui soție, Lidia Bejenaru. În urmă cu doar două luni, interpreta de muzică populară a murit, după o lungă suferinţă. A fost diagnosticată cu cancer la colon. A stat foarte mult timp prin spitale, unde a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale, dar medicii nu au reuşit să o salveze.

Celebrul dirijor face dezvăluiri șocante după moartea Lidiei Bejenaru

Rămas singur, fără partenera lângă care a trăit cei mai frumoși ani, marele artist Nicolae Botgros este împietrit de durere. Decesul soției sale a șocat toată familia. Nimeni nu se aștepta ca Lidia Bejenaru să se stingă fulgerător.

„Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţii grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii.

Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer. Puterea vine de Sus. Dumnezeu ne dă har, ne dă dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el… Greu, foarte greu! Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ. Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om”, a mărturisit Nicolae Botgros, la Antena Stars.

Cei doi artiști au fost căsătoriți timp de cinci decenii

Nicolae Botgros şi Lidia Bejenaru au fost căsătoriţi 50 de ani. Practic, o viață de om! De multe ori, artistul spune că nu are nevoie de nimeni în preajma sa. Se simte foarte singur și sărac sufletește.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani. De la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, spunea, în urmă cu câteva săptămâni, maestrul Nicolae Botgros.