Nici nu zici că e mămică! Ce vedetă a făcut furori în cei mai mulați pantaloni VIDEO

Ce vedetă a făcut furori în pantaloni mulați Foto: Blitz

Se poate considera o femeie împlinită. Are un serviciu bine plătit, un partener de viață care o iubește, trei copii minunați, o vilă la pădure și arată extraordinar. Vedeta a fost surprinsă așa cum nu o vezi de obicei pe micile ecrane.

Vedeta a făcut furori în pantaloni mulați

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a făcut până la vârsta de 38 de ani cât nu reușesc să facă alții toată viața. Însă cele mai importante realizări ale Mirelei Vaida sunt cei trei copii minunați pe care îi are împreună cu bărbatul care îi este alături de zece ani, Alexandru. Soțul Mirelei Vaida este director de vânzări la o mare companie din România.

Alexandru și Mirela Vaida au împreună trei copii: pe Tudor Ștefan în vârstă de 1 an și 7 luni, pe Carla de 5 ani și 8 luni și pe Vladimir în vârstă de 4 ani. Vedeta are o casă la marginea pădurii Snagov, astfel tot acest cadru idilic o ajută pe Mirela să își păstreze încrederea, energia și buna dispoziție. În acest fel ea reușește să radieze la TV, în cadrul emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1, potrivit Click.ro.

Mirela Vaida atrage atenția și în afara micului ecran

Mirela Vaida atrage atenția atât la televizor, cât și în afara lui. Și cu mașinile pe care le conduce, dar și cu felul în care arată. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă la volanul unui Mini Cooper S din 2020, în drum spre serviciu, iar mai apoi către un salon de lux din București unde a realizat o ședință foto. Vedeta a fost supusă unei transformări radicale de look, specifică celebrei vedete internaționale Madonna.

De remarcat este și ținuta deosebită Mirelei Vaida. Prezentatoarea a fost surprinsă cu geacă și pantaloni de piele care vin ca turnați pe posteriorul ei. Forme pe care Mirela le cam ascunde în emisiune.

Mirela Vaida și-a lăsat mască admiratorii

Mirela i-a surprins pe toți în emisiunea ”Acces Direct” alegând să poarte o ținută mai mult decât incitantă. Vedeta de la Antena 1 a făcut furori când a intrat în platoul emisiunii și a făcut câteva dezvăluiri despre ținuta pe care a îmbrăcat-o. Colegii prezentatoarei, dar mai ales fanii au copleșit-o cu complimente.

Mirela Vaida a făcut furori
Mirela Vaida a făcut furori în emisiune

La vârsta de 38 de ani și mamă a trei copii, Mirela Vaida se poate mândri cu un corp superb. Acesta este și motivul pentru care nu se ferește atunci când i se propun anumite ținute incitante de la garderobă. Așa s-a întâmplat și în urmă cu mai bine de o lună, când când a apărut în emisiune într-o rochie foarte scurtă albă, cu volane și cu imprimeuri cu cățeluși.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI