Neti Sandu a „dispărut” de la Știrile Pro TV. Ce s-a întâmplat cu vedeta TV, de fapt

de: Andrei Simion
23 05. 2023

Iubitorii de astrologie au observat că Neti Sandu a „dispărut” de la Știrile Pro TV. Este o figură memorabilă a postului de televiziune, astfel încât absența sa nu a putut fi trecută cu vederea. Află în rândurile de mai jos ce s-a întâmplat, de fapt, cu vedeta mult îndrăgită de români. Anunțul a fost făcut chiar de ea, în mod public. FOTO

Neti Sandu a „dispărut” de la Știrile Pro TV

De mai bine de două decenii, Neti Sandu este o prezență bine-cunoscută pe micile ecrane. Ea este cea care aduce zi de zi horoscopul în casele românilor care urmăresc Știrile Pro TV, precum și alte informații pentru cei care cred în previziunile astrale. S-a făcut remarcată încă de la începuturile sale în televiziune.

Înainte de a activa în mass-media, Neti Sandu a lucrat ca bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. Imediat ce a apărut pe micile ecrane, a fost îndrăgită de o mulțime de telespectatori. Podoapa sa capilară a consacrat-o în domeniul în care muncește, păstrându-și de-a lungul timpului aceeași coafură.

În circumstanțele în care prezintă horoscopul de peste un sfert de veac, românii îi sesizează imediat absența de pe micile ecrane. Marți, 23 mai, Neti Sandu nu a mai prezentat horoscopul, mulți telespectatori punându-și întrebări cu privire la aceasta. Vedeta a „dispărut” de la Pro TV, însă nu definitiv.

Motivul pentru care lipsește de pe ecrane

În urmă cu câteva ore, Neti Sandu și-a informat fanii, în mod indirect, că nu va apărea pe micile ecrane – cel mai probabil, pentru o perioadă destul de scurtă de timp. Vedeta de televiziune a publicat pe unul dintre conturile sale online o fotografie în care apare alături de nepoata sa, în Italia.

„Cu nepoțica la Milano!”, a notat Neti Sandu în descrierea unei fotografii pe care a postat-o pe unul dintre conturile sale de pe platformele sale.

Materialul cu pricina, precum și alte fotografii realizate în Italia pot fi vizualizate în galeria FOTO a acestui articol. Așadar, motivul pentru care cunoscutul astrolog lipsește din rubrica Știrilor Pro TV are legătură cu o perioadă de relaxare pe care și-a luat-o. Neti Sandu pare că se bucură din plin de zilele de concediu.

Citește și: Ce relație există, de fapt, între Lavinia Petrea și Neti Sandu de la PRO TV: „Discutăm cu ea mai ales când semnăm contracte importante!” VIDEO EXCLUSIV

„Distracție maximă, frumoaselor”/ „Vacanță plăcută”/ „Sejur plăcut în continuare”/ „Numai bine” – sunt câteva dintre comentariile fanilor vedetei de televiziune la fotografia pe care a făcut-o alături de nepoata sa.