Nelu Tătaru a reacționat după neregulile din prima zi de școală. Marea teamă a ministrului

Care este marea Teamă a ministrului Nelu Tătaru

Luni seară, ministrul Nelu Tătaru a comentat modul în care s-a desfășurat prima zi de școală. Acesta a remarcat aglomerația din fața școlilor și a spus că speră ca situația să fie caracteristică primei zile de școală.

Ministrul Sănătății a reacționat după neregulile din prima zi de școală

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a spus că luna septembrie este o lună de încercare, o lună de foc. El susține că normele au fost respectate în cea mai mare parte în interiorul școlilor

„Astăzi, în prima zi de școală, în marea majoritate s-au respectat regulile, după intrarea în curte, spre școală. Până la intrarea în curte, înspre școală, a fost destul de aglomerat și am observat că și în fata școlilor a fost aglomerație.

Sper că a fost doar o zi de început în care nu eram obișnuiți pentru un început de școală în acest mod (…) Era imperios necesar să înceapă școala, atât din punct de vedere didactic, social și emoțional. Copiii își doreau, copiii își doreau și trebuiau să existe niște reguli”, a spus Nelu Tătaru, la Digi24.

O creștere a numărului de cazuri

Nelu Tătaru a mai spus că după reînceperea școlii se așteaptă la o creștere a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

”Sperăm ca riscurile să fie reduse la minim, să avem o creștere ușor perceptibilă, să rămânem pe acest platou pe care ne aflăm astăzi, până în 1.500 de cazuri. În respectarea regulilor există un parteneriat: elevi, profesori, părinți”, a adăugat Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru
Reacția lui Nelu Tătaru la neregulile din prima zi de școala.

Cum a decurs prima zi de școală pentru fiul ministrului Sănătății

Luni, în cadrul emisiunii ”LA FIX”, Ministrul Sănătății a vorbit și despre cum a decurs prima zi de școală a fiului său în vârstă de 10 ani. Nelu Tătaru susține că săptămâna aceasta copilul lui va face cursurile acasă.

“De azi, într-un scenariu hibrid, azi a mers la ora 9:00 și-a luat manualele de la școală, urmând ca în această săptămână să fie învățământ online. Nu merge la școală, săptămâna viitoare va face cealaltă jumătate de clasă care va merge la școală. Acest scenariu a fost de la început din discuțiile pe care le-a avut doamna învățătoare cu părinții elevilor din clasă și cu suportul și acceptul directorului școlii. Și-a pregătit măscuța, a cerut una mai hazlie, care să aibă și un filtru. S-a pregătit, abia aștepta acest moment, știe regulile”, a spus Nelu Tătaru potrivit Libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI