Negresă de post, reţeta din caietul bunicii. Ingredientul care o face foarte pufoasă

de: Andreea Vînătoru
20 03. 2024

Negresă de post, după rețeta bunicii! Dacă aveți de gând să țineți tot postul Paștelui, acest desert este alegerea perfectă pentru zilele în care aveți poftă de ceva dulce! Se prepară rapid și ușor și îl poate face oricine. Însă trebuie să țineți cont de ce ingrediente adăugați la negresă. Gospodinele cu experiență țin cont de mai multe trucuri când o prepară!

Negresă de post – un desert de nerefuzat

Suntem în perioada postului Paștelui, așa că majoritatea gospodinelor caută să pregătească deserturi care se fac fără ouă sau lapte. La categoria deserturi putem adăuga rețeta de negresă de post cu apă minerală. Îi puteți răsfăța pe cei dragi cu o prăjitură care se prepară rapid, dar este și savuroasă. Chiar dacă nu folosiți ouă, lapte sau unt în compoziția ei, această negresă este desertul ideal pentru zilele în care țineți post. Pe vremuri, bunicile noastre foloseau sifon în compoziția pentru negresei.

Vezi și: Cea mai bună prăjitură de post cu nucă și gem. Ingredientele care fac rețeta specială

Blatul negresei poate ieși pufos, dens și ușor umed dacă folosiți sifon sau apă minerală. De asemenea, în compoziția ei puteți adăuga nuci, gem sau fructe uscate, pentru un plus de savoare. În continuare vă arătăm rețeta completă de negresă de post. Este musai să o preparați cât mai curând!

Rețetă negresă de post cu apă minerală

Ingrediente: