Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, noul cuplu din TV! Interviu la dublu despre cele mai controversate aspecte ale relației lor: „Fiecare om are prețul lui!” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
07 06. 2023

În fiecare dimineață Natalia Mateuț, Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu ne aduc zâmbetul pe buze și voie bună cu energia lor debordantă! Cei trei prezentatori ai emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars fac o echipă pe cinste și reușesc întotdeauna să aducă o bună dispoziție telespectatorilor. Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, noul cuplu din TV, au oferit un interviu în exclusivitate pentru Playtech Știri în care au vorbit despre relația lor. VIDEO

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, noul cuplu din TV. Care este natura relației lor, de fapt

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu nu sunt doar colegi de muncă, ci și foarte buni prieteni. Ori de câte ori unul dintre ei lipsește de la emisiunea pe care o prezintă pe Antena Stars, aceștia recunosc că își simt lipsa unul altuia. Mai mult decât atât, cei doi s-au despărțit de foștii parteneri în aceeași perioadă, așadar, afirmă, fără ezitare, că au fost „frați de suferință”. În exclusivitate pentru Playtech Stiri, cei doi prezentatori TV ne-au spus cele mai controversate aspecte ale relației lor.

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu ne-au oferit un interviu inedit în exclusivitate pentru Playtech Știri și ne-au spus cum este relația lor la locul de muncă. Mai mult decât atât, ne-au povestit și cum a fost perioada după despărțirea de foștii parteneri.

Playtech Știri: Cum vă înțelegeți la locul de muncă? Cum este să faceți o echipă?

Natalia: Ne-am îmbrăcat pe aceeași paletă de culori, înseamnă că gândim la fel, deci suntem telepatici.

Cătălin: Gândim la fel, simțim la fel, facem prostii la fel, suferim la fel! Am suferit în același timp, ca frații, așa a hotărât Dumnezeu, dar ne este foarte bine acum! Mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat!

Playtech Știri: Natalia, când este plecat Cătălin, îi simți lipsa în emisiune?

Natalia: În curând, voi pleca și eu și va simți și el sentimental de nostalgie, dar asta este, ne ținem loc unul celuilalt, pentru că suntem o echipă!

Cătălin: Dacă eu sunt plecat sau Andrei e plecat, eu pot plânge pe umărul Nataliei sau Andrei pe umărul Nataliei, dar daca pleacă ea, e ciudat să plâng pe umărul lui Andrei sau Andrei pe umărul meu!

Ce spune Natalia despre decizia lui Cătălin Cazacu de a părăsi România

Recent, Cătălin Cazacu a spus în exclusivitate că își dorește să trăiască pe barcă și să părăsească în cel mai scurt timp România. Natalia ne-a spus părerea ei despre decizia neașteptată pe care a luat-o colegul său!

Playtech Știri: Natalia, colegul tău își dorește în doi ani să se mute pe barcă, să nu mai știe nimic de România. Ce părere ai?

Natalia: El vorbește mult, dar nu face ceea ce spune. Și mie mi-ar plăcea să mă mut în Zimbabwe. Mie îmi place enorm să călătoresc, mi-ar plăcea să fac înconjurul lumii, dar mă voi întoace mereu acasă.

Ce spune Cătălin Cazacu despre noua relație a Nataliei

Natalia afirma, recent, că este îndrăgostită, însă nu dezvăluie deocamdată identitatea celui care i-a furat inima. Fiind prieteni foarte buni, prezentatoarea TV l-a pus la zi pe Cătălin Cazacu cu toate noutățile!

Playtech Știri: Multă lume se întreabă cine o însoțește pe Natalia în vacanțe! Cătălin, tu știi?

Cătălin: Nomal că știu! Nu o să spun niciodată, dar orice om are prețul lui. Nu vreau să zic nimic, eu am rate la bancă.

Natalia: Compania este plăcută, nu este low-cost. Frumos, elegant… Am fost pe vremuri și pe low-cost, dar mi-am dat seama că nu ma simt confortabil. Nu fac referire la nimeni!

Video: Daniel Bălan