Nadine, dezvăluiri incendiare în fața lui Cătălin Măruță. Vedeta de la Pro TV s-a înroșit instantaneu

de: Bișinicu Andreea
07 04. 2021

Încurcate sunt căile subconștientului. Cătălin Măruță a rămas șocat de declarațiile fierbinți ale invitatei sale. Ce i-a mărturisit Nadine l-a lăsat fără cuvinte pe soțul Andrei. Vedeta de la Pro TV s-a înroșit instantaneu: „Erai foarte generos…”

Nadine, dezvăluiri incendiare în fața lui Cătălin Măruță

Situație incredibilă azi, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Frumoasa și exotica Nadine a fost invitată de către soțul Andrei pentru a vorbi despre decizia incredibilă a vedetei de a-și relua studiile. La vârsta de 44 de ani, Nadine se pregătește intens de Bacalaureat. Cu această ocazie, gazda emisiunii i-a pregătit un ghiozdan cu rechizite pentru a o ajuta să reintre în spiritul anilor de liceu.

Cu toate acestea, discuția a luat o întorsătură foarte interesantă, iar Măruță s-a înroșit instantaneu la auzul detaliilor intime pe care mulatra le-a împărtășit cu toată lumea. Se pare că frumoasa Nadine l-a visat pe soțul Andrei de mai multe ori, iar dialogul dintre cei doi este cât se poate de spumos. Și, pentru că orice e frumos și lui Dumnezeu îi place, cum să nu savurezi o asemenea discuție?

Nadine: Am acest vis obsesiv cu Măruță. Îmi zice și soțul: Iar l-ai visat pe Măruță? Te-am visat și aseară, asta poate pentru că știam că vin azi. Dar nu înțeleg de ce te-am visat în celelalte dăți

Măruță: Și ce visezi?

Nadine: Nu pot să spun, e prea devreme, cred că se uită și soacră-mea.

Nadine, aluzii intime la adresa lui Cătălin Măruță

Pentru a încerca să elimine puțin din tensiunea creată în platou, Cătălin Măruță i-a dăruit invitatei sale ghiozdanul respectiv, dar conversația celor doi nu s-a oprit aici, Nadine insistând asupra detaliilor incendiare, care au loc în subconștientul său:

Nadine: Mulțumesc. Să știi că ești foarte generos și în visele mele!

Măruță: Ciucă, m-am înroșit, mă.

Nadine: De ce crezi că eu te visez pe tine? Că tu știi multe, pe canapeaua asta s-au întâmplat multe. De ce dintre toți cântăreții, artiștii, vedetele din România eu te visez tocmai pe tine? Că noi nici nu mergem la cafele sau în oraș, să zici că suntem foarte buni prieteni.

Măruță: Nu stiu ce să zic…

Nadine: Dacă mi-ai semna tu acele caiete (n.r – rechizitele pe care Măruță i le-a dat), mi-ai purta noroc.

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că moderatorul emisiunii „La Măruță” este unul dintre cei mai apreciați și simpatici prezentatori TV din România. Nadine nu este prima invitată care și-a exprimat admirația față de soțul Andrei. Grațiela Duban i-a mărturisit lui Măruță, acum câteva luni în cadrul rubricii Sosuri Iuți, că și-ar fi dorit să aibă o relație cu gazda emisiunii de la PRO TV, dacă nu ar fi fost căsătorită cu actorul Andrei Duban.