Nadia Comăneci, veste uriașă! Nimeni nu se mai aștepta la asta, la 58 de ani

Nadia Comăneci, personaj de film

Nadia Comăneci personaj de film. Netflix a lansat de curând un film în care cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor își joacă propriul rol. Iar cele mai multe scene s-au tras la Academia de Gimnastică a soțului Nadiei, Bart Conner.

”Fall Out 2” un film cu și despre campioni

Filmul ”Fall Out 2” se bazează pe fapte reale și pune în scenă povestea echipei de gimnastică a Universității din Oklahoma, care a ieșit de trei ori consecutiv campioană națională, potrvit evz.ro. Nadia Comăneci, își joacă propriul rol și este supranumită ”Zeița de la Montreal”. Un nume care se potrivește mănușă pentru ”Zecele perfect” din istoria gimnasticii. Producția ilustrează evoluția echipei de gimnastică, într-un moment dificil. Vedeta lotului, Brenna Dowell decide să părăsească echipa cu scopul de a se antrena pentru jocurile olimpice.

Nadia Comăneci, veste uriașă! Nimeni nu se mai aștepta la asta, la 58 de ani
Foarte multe scene din filmul ”Fall Out 2” au fost filmate la Academia de Gimnastică a lui Bart Conner

Cele mai multe scene, filmate la Bart Conner Gymnastic Academy

Cele mai multe scene din film au fost filmate la Academia de Gimnastică a lui Bart Conner, soțul Nadiei Comăneci, potrivit aceleiași surse. Într-una din ele, fetele echipei de gimnastică din Oklahoma primesc vizita celor doi mari campioni, iar ”Zeița de la Montreal” le oferă sfaturi tinerelor gimnaste pentru a reuși să înfrunte provocările.

Filmul ”Fall Out 2” a fost lansat săptămâna aceasta, iar momentul a fost ales special. Sportivele din Oklahoma își opiseră antrenamentele din cauza pandemiei coronavirus.

Pelicula poate fi chiziționată sau închiriată de pe Viemo. Iar în curând va fi disponibilă și pe Netflix, iTunes, Amazon, și alte platforme de profil.

În 1976, Nadia Comăneci devenea steaua Jocurilor Olimpice de la Monteral, la vârste de numai 14 ani. Nu numai că a devenit prima gimnastă care a obținut scorul perfect de zece la olimpiadă, de șapte ori, dar a și câștigat trei medalii de aur, la individual compus, bârnă și paralele, o medalie de argint la echipă compus și bronz la sol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI