Mutarea anului în televiziune. Florin Călinescu vine la Antena 1. Show-ul de mare amploare în care va apărea

Mutarea anului în televiziune. Florin Călinescu vine la Antena 1. Show-ul de mare amploare în care va apărea
Florin Calinescu a batut palma cu Antena 1

Mare bombă în televiziunea din România! Celebrul Florin Călinescu a luat o decizie de-a dreptul surprinzătoare. Ce se întâmplă cu marele actor, după dispariția sa de pe post. Vedeta TV s-a răzgândit și nu mai renunță la emisiuni, pentru că tocmai a bătut palma cu Antena 1, unde va avea un rol foarte important.

Florin Călinescu vine la rivalul PRO TV-ului

Revenire surpriză pe micile ecrane. Florin Călinescu a semnat cu postul de televiziune Antena 1, așa că, din această toamnă, fosta vedetă de la „Românii au talent” poate fi văzută la „iUmor”, în rolul de jurat. Iată că sezonul 13 se anunță incendiar. Dezvăluirea a fost făcută într-un clip distribuit deja pe rețelele sociale: „Fazele care te dau pe spate și te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, au transmis organizatorii concursului de la Antena 1.

După plecarea răsunătoare de la Pro TV, Florin Călinescu a fost consultant pentru mai multe posturi, apoi și-a încercat norocul o vreme cu „Florin Călinescu Show” la Prima TV. Iată că moderatorul TV a semnat acum cu Antena 1, unde telespectatorii îl vor putea vedea în postura de jurat la faimosul show „iUmor”.

De ce a plecat de la Prima TV

Cât despre încetarea colaborării cu Prima TV, Călinescu a explicat următoarele lucruri: „Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac. A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format”.

Anterior, vedeta TV postase pe internet un mesaj în care dezvăluia că se retrage din televiziune. Potrivit spuselor sale, a cântărit foarte bine decizia. Totodată, Florin Călinescu a precizat că are în plan mai multe proiecte în mediul online, mai precis pe YouTube, Instagram și TikTok.

„Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înţeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub, insta şi tictoc. Şi p-ormă, cu conţinut”, relata actorul într-un mesaj postat pe Facebook.

Demisie de răsunet în 2021

După zeci de ani petrecuți în sânul PRO TV, Florin Călinescu a decis să părăsească postul de televiziune care l-a consacrat, motivând gestul său în cadrul unul podcast de pe YouTube: „Traseele s-au complicat la Pro TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. La alte posturi sunt tocmite”.