Mutare neașteptată la PRO TV. Unul dintre cei mai vechi oameni ai postului părăsește televiziunea

de: Claudiu Surmei
16 08. 2019

Pro TV face o mutare neașteptată. Unul dintre cei mai vechi oameni ai postului părăsește televiziunea. Este vorba despre Felix Drăghici, unul dintre oamenii de bază ai departamentului de Sport. Recent, Pro TV s-a despărțit de un alt om de bază din departamentul de Sport, Costi Mocanu.

Felix Drăghici pleacă de la Pro TV

Felix Drăghici va pleca de la Pro TV în luna septembrie. Colegii lui au primit deja un e-mail prin care au fost anunțați de plecarea șefului departamentului de Sport, care urmează să fie introdus în departamentul de Știri, condus de Gabriela Popescu. „Îi mulțumim lui Felix și îi urăm mult succes. Mult succes și lui Eduard Coandă, care a lucrat mulți ani alături de Felix Drăghici”, au declarat reprezentanții postului de televiziune pentru paginademedia.ro.

După despărțirea de Pro TV, Felix Drăghici va lucra pentru First Content Studio, o agenție de conținut care face proiecte de marketing și publicitate. Fostul șef al departamentului de Sport îi va avea colegi pe câțiva dintre oamenii alături de care a lucrat la Pro TV, George Ioniță și Cătălina Busuioc.

Nu va fi o despărțire definitivă, întrucât Felix Drăghici va continua să colaboreze cu Pro TV, pentru care va comenta meciuri de fotbal. Ultimul meci pe care jurnalistul l-a comentat la postul de televiziune a fost Mlada Boleslav – FCSB, încheiat cu scorul de 0-1, în urma căruia echipa finanțată de Gigi Becali a obținut calificarea în play-off-ul Europa League.

Felix Drăghici a lucrat pentru Pro TV încă din perioada în care postul de televiziune se numea Canal 31 (1993-1994). A lucrat în general pentru departamentul de Sport, al cărui șef a fost începând cu anul 1996, coordonând și grupul Sport.ro. Între 2011 și 2017 a coordonat întregul portofoliu de site-uri din trust.

„Îi mulțumim lui Felix pentru contribuția adusă succesului Pro TV de la începuturile companiei. El a avut un rol important în dezvoltarea și creșterea continuă a Pro TV atât on-air, cât și online. Îi dorim lui Felix succes în viitor”, a transmis Pro TV.