Mutare neașteptată în televiziune. Ce vedetă Antena 1 a semnat acum cu Kanal D. Cine sunt noii concurenți Survivor România

Au fost anunțate cele mai noi nume, din cadrul Survivor România. Vedetele care au fost de acord și au acceptat această provocare vor putea fi urmărite în emisiunea de la Kanal D. Concurenții înscriși până acum în cursă au semnat cu postul de televiziune și vor fi cunoscuți și publicului, odată ce show-ul va debuta, în 2020, pe micul ecran.

Mutare neașteptată în televiziune. Vedeta Antena 1 a semnat acum cu Kanal D

Până în momentul de față au fost anunțate numele a zece concurenți din Survivor România. Printre aceștia se numără și o vedetă de la Antena 1, dar care își va face apariția în acest show, de pe Kanal D. Mai exact, este vorba despre ispita Andi, de la Insula Iubirii, în vârstă de 28 de ani și care își va testa calitățile fizice în cadrul emisiunii de supraviețuire.

Mutare neașteptată în televiziune. Ce vedetă Antena 1 a semnat acum cu Kanal D. Cine sunt noii concurenți Survivor România
Au fost anunțate numele celor zece concurenți de la Survivor România

„Andi Constantin are 28 de ani este atlet de performanță, practică fitness de peste 10 ani și este multiplu campion național la aceasta ramură sportivă. Are ca background sportiv și karate, kick-boxing și kempo si, în paralel, timp de 11 ani, a jucat fotbal. Andi este antreprenor și creator de conținut online.”, este descrierea fostei ispite de la Antena 1 pentru acest show.

Ei sunt noii concurenți Survivor România

Concurenții curajoși vor merge până în jungla Dominicană ca să își testeze atât limitele fizice, cât și rezistența psihică. Va fi o competiție foarte dură, anunță reprezentanții postului de televiziune. Odată ce se va da startul, în competiție vor fi cinci băieți și cinci fete. Toți concurenții selectați au calități fizice remarcabile, fiind vorba de foști atleți sau iubitori ai sportului.

„Am ales sa particip la Survivor România pentru că sunt un adept al provocarilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății”, spunea Andi, potrivit wowbiz.ro.

Adriana Popescu este cea mai nouă concurentă Survivor România și are 29 de ani, fiind originară din București și mămica unei fetițe. Concurenții din cadrul emisiunii Kanal D provin din background-uri sociale diferite și vor putea fi urmăriți în acțiune, în 2020.

„Am decis să particip la Survivor Romania pentru fetița mea, Eva. Vreau să înțeleagă că și femeile sunt puternice, nu neapărat fizic, cât mai ales psihic. Vreau să câștig competitia și sper că telespectatorii care mă vor privi să spună «Da! Femeile pot! O mămică a câștigat Survivor!» Noi, mamele, suntem niște supraviețuitoare”, a mărturisit Adriana Popescu.

Lista concurenților:

  • Andi Constantin
  • Adriana Popescu
  • Elena Karina Fetica
  • Ema Carmen Huruiala
  • Lola (Lilia Crudu)
  • Claudia Mirela Rostas
  • Andrei Ciobanu
  • Remus Laurențiu Mihai
  • Cristian Marius Ioniță
  • Emanuel Neagu.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI