Mutare de senzație la Kanal D! Ce decizie au luat șefii cu privire la Andreea Mantea

Autor: Chivu Ana - 15:44, 13 iun. 2019
Schimare la Kanal D! Andreea Mantea este vizata

Șefii Kanal D au adus-o din nou pe Andreea Mantea în vizor! Frumoasa brunetă nu va prezenta doar „Puterea Dragostei”, ci va fi și la cârma emisiunii „Se strigă darul!”

Andreea Mantea, din nou la „Se strigă darul!”

Andreea Mantea revine la emisiunea iubită de public. Se pare că șefii Kanal D i-au ascultat pe fanii emisiunii, astfel că au readus-o pe Mantea. După nenumărate schimbări ale partenerilor din show-ul cu povești de nuntă, s-a decis. Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea ajung din nou să facă front comun. „Nuntă la castel, de doua sute de mii de Euro, la “Se striga darul!”. Sâmbăta, la ora 20:00, prima ediție a noului sezon a emisiunii, cu Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru!

Fiți cu 👀 pe noi! #kanaldromania#sestrigadarul #andreeamantea#mihaimitoseru #tvshow #sezonnou#nunta #obiceiuri”, arată mesajul Kanal D, de pe o rețea de socializare, unde le arătau fanilor cine pornește la drum spre noi povești de dragoste în noul sezon.

Mantea și Mitoșeru fac din nou echipă la ''Se strigă darul!
Mantea și Mitoșeru fac din nou echipă la ”Se strigă darul!”

Andreea Mantea strigă darul din nou

După ce câteva sezoane a lipsit, iubita prezentatoare revine în sânul poveștilor de dragoste și a nunților frumoase cu tradiții românești. În 2018, a preluat din nou emisiunea.

„Aștept cu nerăbdare să colind din nou țara pentru a le oferi tinerilor căsătoriți o ladă de zestre cât mai plină ca să aibă un start în viață mai lin. Desigur că telespectatorii vor avea parte de tradiții inedite, vor cunoaște locuri și oameni noi, vor trăi, prin intermediul micilor ecrane, emoția celor care își întemeiază o familie în fața întregii țări. Vor avea parte și de multe situații comice pentru că sunt hotărâtă să câștig. Îi așteptăm cu drag pe cei care ne doresc alături să se înscrie la casting”
Andreea Mantea