Mulți fac această greșeală inexplicabilă. Cu ce să nu înlocuiești niciodată un aparat de aer condiționat

Mulți fac această greșeală inexplicabilă. Cu ce să nu înlocuiești niciodată un aparat de aer condiționat
Cu ce nu trebuie sa inlocuiesti aparatul de aer conditionat

Greșeala pe care toți românii o fac și de care nimeni nu își dă seama, la timp. Ce se întâmplă atunci când înlocuiești aparatul de aer condiționat din casă și care sunt obiectele care nu te vor ajuta, sub nicio formă. Toți românii le cumpără, dar fără rezultate favorabile.

Cu ce nu trebuie să înlocuiești aparatul de aer condiționat

Lunile de vară caniculară din România sunt extrem de greu de suportat pentru persoanele care nu au un aparat de aer condiționat în apartament sau casă. Chiar dacă ai un ventilator sau o mulțime de plante care să țină răcoare, mai bine de 80% dintre români preferă să achiziționeze aparate de aer condiționat pentu a trece cu ușurință peste temperaturile ridicate din lunile lui Cuptor și Gustar.

Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, românii au apelat la câteva resurse care să înlocuiască aparatul de aer condiționat. Printre acestea, cea mai cunoscută este răcitorul de aer.

Aceste aparate funcționează pe post de umidificator și purificator al aerului, care promit să îmbunătățească, imediat, calitatea aerului.

Specialiștii avertizează românii să nu se grăbească să înlocuiască aparatele de aer condiționat cu aceste răcitoare, deoarece efectul obținut nu este întotdeauna cel promis

. Deși sunt prezentate drept cea mai bună soluție pentru a răci încăperile din casă, fără să fii nevoit să cumperi un aparat de aer condiționat, răcitoarele de aer nu scad temperatura din casă la nivelul dorit.

Cum răcim aerul din apartament cu ajutorul plantelor

Chiar dacă pare greu de crezut, o soluție naturală de a te bucura de aer rece în intimitatea propriului tău cămin este să îți umpli casa cu plante în ghivece. Motivul este unul destul de simplu.

Conform specialiștilor, plantele ajută la menținerea sănătății aerului pe care-l respiri. Pe lângă faptul că plantele produc oxigen, acestea cresc umiditatea atfmosferică și țin răcoare în cameră, în cazul în care nu dispui de vreun ventilator sau aparat de aer condiționat.

De asemenea, plantele purificatoare din casă pot scădea chiar riscul de cancer, astm, alergii, tulburări autoimune și alte boli.

Areca este un palmier de interior care purifică aerul și eliberează o cantitate mai mare de umiditate. Acest pom este ideal pentru sezonul rece și începutul de primăvară.

O altă plantă benefică este aloe vera. Aceasta oferă mult oxigen pe timpul nopții și, precum lavanda, te ajută să te odihnești și să dormi mai bine. De asemenea, aloe vera poate fi folosită și în scop terapeutic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI