Mucegai la hotelul de lux unde s-a cazat un român în Grecia. A dat o groază de bani pentru o vacanță ruinată

de: Andrei Simion
29 08. 2024

Un român a cheltuit 2500 de euro pentru o vacanță în Grecia, dar hotelul de 5 stele în care a stat i-a stricat complet experiența. Hotelul de 5 stele din Grecia, pentru care un român a achitat 2500 de euro, s-a dovedit a fi o dezamăgire totală și nu o destinație de care să-și amintească cu plăcere în viitor.

Cum arăta hotelul de 5 stele la care s-a cazat un român în Grecia. A plătit 2500 de euro pentru o vacanță de coșmar. Regiunea Chania din Creta este o destinație de vacanță magnifică. Aici ai la dispoziție o gamă variată de opțiuni, atât în ceea ce privește facilitățile de cazare, cât și în privința activităților de distracție din zonă.

Mucegai la hotelul de lux unde s-a cazat un român în Grecia

Pentru unii turiști, regiunea poate deveni repede un coșmar. Un astfel de incident a afectat un român care s-a cazat la un hotel de lux din stațiunea grecească.

„Pe hârtie, unitatea turistică este una de 5 stele, în realitate…Peste tot mucegai, duș rupt, paturi pătate, saltele îndoite. Grijă mare”, scrie conaționalul nostru într-o postare pe grupul de Facebook

În aceeași postare, Zoli, turistul român, a publicat mai multe fotografii ale camerei de hotel. Locul arată dezamăgitor, iar cele 5 stele aparent nu reflectă realitatea. El ar acorda maximum 2 stele. Pentru acest „peisaj” de mizerie, mucegai și dezordine, turistul a plătit 2500 de euro, echivalentul a aproximativ 12500 de lei românești.

Mucegai la hotelul de lux unde s-a cazat un român în Grecia

Ce au spus internauții

Postarea românului a generat peste 100 de reacții online. În timp ce unii îi exprimă compasiunea lui Zoli, alții îi sugerează să fie mai atent pe viitor.

„Păcat, dar totuși mă întreb așa: când rezervați ceva, nu vă uitați pe booking, google, tripadvisor etc., să vedeți review-urile?”

Au fost și reacții ironice care i-au sugerat românului să ia în considerare, pe viitor, stațiunile de pe litoralul românesc.

”Și alții critică condițiile de cazare din România…” / ”În Mamaia nu vă mai place”, spun doi conaționali.

Hotelul din Creta nu a fost un coșmar pentru toți românii care au ajuns aici. Diana, o tânără din București, a spus că a stat și ea la acest hotel și că totul a fost aproape perfect.

„Am stat și eu la acest hotel și e foarte ok. Au servicii bune. Pur și simplu ați avut ghinion de o cameră cu probleme. Sunt convinsă ca ați putea să o schimbați dacă mergeți sa anunțați recepția. Până la urmă, hotelul repartizează camerele, nu agenția de turism”, scrie aceasta, pe grupul de Facebook.