Motivul spectaculos pentru care Anamaria Prodan a pozat în Playboy! Câte femei ar face ca ea?

Motivul spectaculos pentru care Anamaria Prodan a pozat în Playboy! Câte femei ar face ca ea?
Ce a spus Anamaria Prodan despre apariția în Playboy

Multe vedete au acceptat să apară în Playboy în trecut, printre care și Anamaria Prodan, care s-a lăsat fotografiată în unele dintre cele mai incendiare ipostaze. Impresara și-a expus formele generoase și trupul sculptat, dar puțini știu care este motivul pentru care a acceptat să facă așa ceva.

De ce a pozat Anamaria Prodan în Playboy, de fapt

De-a lungul timpului Anamaria Prodan a apărut în tot felul de pictoriale senzaționale. Impresara a avut mereu grijă de trupul său pentru a arăta cât se poate de bine, lucru care s-a văzut în pozele făcute pentru Playboy în 2007. Mulți au fost surprinși de faptul că a acceptat să apară în revista pentru bărbați.

Multe femei care au apărut în Playboy au devenit extrem de cunoscute, însă Anamaria Prodan deja avea construit un imperiu la vremea respectivă. Aceasta se bucura de mulți bani și se mutase în America, însă vedeta a vrut să marcheze mai multe reușite, așa că și-a planificat orice mișcare pe care a făcut-o.

„Îmi spuneau că n-am nevoie. Ba da, aveam!”

Anamaria Prodan s-a decis să apară în podcast-ul realizat de Codin Maticiuc, unde a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale. Aceasta a mărturisit că multe persoane îi spuneau că nu are nevoie să câștige faimă de pe urma revistei destinate bărbaților, însă ea nu avea aceeași părere.

Astfel, cunoscuta impresară a recunoscut că a reușit să facă tot ce își dorea după ce a pozat în Playboy, așa că decizia a fost una bună pentru cariera ei.

„Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas. Toată lumea m-a întrebat de ce am vrut să apar în Playboy, îmi spuneau că n-am nevoie. Ba da, aveam!

Pentru că eu știam clar că în momentul în care apar în Playboy, semnez ce jucători vreau! Mi-am planificat fiecare pas.

După ce am pozat în Playboy, eu am semnat tot, tot ce avea echipa națională, Mircea Rednic antrenor, Andone antrenor, tot. Arătam de leșinai atunci.

Eram în sală toată ziua, când am venit în România din America am zis să văd ce pot să fac. Pe atunci eram sculptată! Arătam de leșinai, eram fiță! Cine mai era ca mine?”, a spus vedeta în podcastul „La Mijloc”.

În ultima perioadă, Anamaria Prodan se bucură de reușite în viața profesională, însă nu se poate spune același lucru și despre zona personală. Vedeta divorțează de Laurențiu Reghecampf, acesta din urmă fiind implicat într-o altă relație și așteptând să devină tătic pentru a treia oară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI