Motivul real pentru care Florin Călinescu a plecat de la Pro TV. Fostul jurat de la Românii Au Talent a spus tot. Nu se aștepta nimeni la mărturisirile astea

Motivul real pentru care Florin Călinescu a plecat de la Pro TV. Fostul jurat de la Românii Au Talent a spus tot. Nu se aștepta nimeni la mărturisirile astea
Florin Călinescu, dezvăluiri noi despre plecarea de la Pro TV

Florin Călinescu s-a decis să renunțe la colaborarea pe care o avea cu Pro TV, astfel că telespectatorii au fost extrem de triști în momentul în care au aflat că acesta nu o să mai aibă rolul de jurat la ‘Românii au talent’. Totuși, acesta abia acum a mărturisit de ce a plecat de la postul de televiziune.

Florin Călinescu, noi detalii despre plecarea de la Pro TV

Vestea că Florin Călinescu a renunțat la emisiunea ‘Românii au talent’ a venit ca un trăznet pentru telespectatorii Pro TV. Acesta a decis să înceapă o nouă colaborare cu Prima TV, astfel că fanii lui îl pot observa într-un nou format, însă mulți s-au întrebat de ce a renunțat la ultima colaborare.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, anunța Florin Călinescu, în urmă cu ceva timp.

De ce a plecat Florin Călinescu de la Pro TV

Florin Călinescu și-a obișnuit fanii cu momentele spumoase de la Pro TV, fiind extrem de apreciat pentru rolul pe care l-a avut la emisiunea ‘Românii au talent’. Totuși, acesta a explicat că lipsa de comunicare l-a făcut să își dorească să renunțe la colaborarea pe care a avut-o.

„Traseele s-au complicat la Pro TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni.

Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. (…) La alte posturi sunt tocmite.”, a spus Florin Călinescu în podcast-ul lui Micutzu.

Ce greșeli au fost făcute la Pro TV, de fapt

De asemenea, Florin Călinescu a discutat și despre greșelile pe care le-au făcut reprezentanții postului de televiziune. Fostul jurat de la ‘Românii au talent’ a explicat că totul are legătură cu noile emisiuni aduse în fața telespectatorilor.

„Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi cât s-a greșit la Pro TV să se vadă anumite formate, căutam actori, căutam formate scrise de români…dacă și acum Pro TV se ține cu Las Fierbinți, cu Românii au talent și toate formatele lăsate de Sîrbu, restul, cam tot ce a venit după aceea, găuri în perdea.”, a adăugat Florin Călinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI