Motivul real pentru care a fost ucis Nicolae Ceaușescu. Nimeni nu a vorbit despre asta

Care este adevăratul motiv pentu care a fost ucis Nicole Ceaușescu?

Cei care iubesc adevărul, au tot insistat să-l caute, indiferent de câți ani s-au așternut peste acesta. Cu toate că au trecut zeci de ani de la finele regimului comunist, abia acum ies la iveală poveștile extrem de bine ascunse de liderii regimului. Care este motivul adevărat din spatele sinuciderii bruște al fostului președinte al României?

Motivul real pentru uciderea soților Ceaușescu?

Toți românii au la cunoștință episodul uciderii soților Ceaușescu în stil mafiot, cu rafale de Kalashnikov, în ziua de Crăciun. Bucuria a fost mult prea mare pentru români ca să mai aibă loc de îndoieli și de diverse întrebări la adresa scenei. Cu toate astea, judecata sumară și cam stâmbă dă și acum de bănuit. Totul a fost pe repede înainte, astfel că abia acum, după ce lucrurile s-au digerat bine, motivele reale ies la iveală. Petre Roman, alături de restul asasinilor au afirmat că:

„ex preşedintele României şi soţia sa, Elena Ceauşescu, nu au fost condamnaţi de un tribunal oficial. Au fost executaţi potrivit unei hîrtii, scrisă şi semnată la data de 23 decembrie 1989 de către Ion Iliescu, dată la care acesta nu avea nicio calitate oficială în conducerea statului român, în afară de cea de şef al găştii de „profitori sub acoperirea” de revoluţionari, ce încercau anihilarea adevăraţilor revoluţionari, pentru a nu scăpa din mînă puterea. Conform zicalei „frica păzeşte bostănăria”, la scut timp după asasinarea celor doi, de teamă că poate le va veni rîndul şi lor, călăii au trecut urgent la abolirea pedepsei capitale în România, iar unii au părăsit Ţara. Ceauşeştii au fost ucişi cu sînge rece, iar cei implicaţi în asasinarea cuplului prezidenţial ar trebui sa răspundă în faţa legii. Acum!”

Ce s-a descoperit despre haina în care a fost executată Elena Ceaușescu
Care este adevăratul motiv pentu care a fost ucis Nicole Ceaușescu?

Acum…ori niciodată!

Fostul președinte al României gândea și acționa românesc pe planul internațional, astfel că trebuia eliminat și înlocuit cu o marionetă care gândea și acționa dublu: în favoarea marilor puteri capitaliste și într-o bună conexiune cu Moscova.

De altfel, decesul liderului comunist era o piesă bine mutată dat fiind faptul că le cam stătea în cap și occidentalilor. Se pare că, de fapt, a fost omorât pentru că a ridicat țara de la nivelul de semifeudalism la cel al civilizației.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI