Motivul pentru care solistul de la Carla’s Dreams a divorțat de mama copilului său. Totul a fost ținut secret

Autor: Andrei Simion - 17:11, 16 aug. 2019
Motivul pentru care solistul de la Carla's Dreams a divorțat

Solistul de la Carla’s Dreams se bucură de succes și mulți dintre cei care îi ascultă melodiile cred că acesta duce o viață lipsită de griji. Dacă din punct de vedere financiar o duce foarte bine, nu la fel stau lucrurile și pe plan sentimental. Andrei Țăruș a divorțat de soția lui în mare secret, la Chișinău.

Motivul pentru care solistul de la Carla’s Dreams a divorțat

Andrei Țăruș, solistul de la Carla’s Dreams, s-a căsătorit cu Nelea Motricala în anul 2010 și a fost la un pas de divorț în 2013, dar cei doi au decis să își mai acorde o șansă. Căsnicia lor a ținut până în anul 2017, când cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Se pare că motivul divorțului a fost faptul că solistul nu prea petrecea timp alături de familie, în condițiile în care avea foarte multe concerte pe care trebuia să le onoreze.

Nelea Motricala, care ocupă o funcție de conducere în cadrul unei agenții de turism din Republica Moldova, se simțea foarte singură, iar relația cu Andrei Țăruș nu a mai mers ca la început. Cei doi au divorțat în 2017, în mare secret, la Judecătoria din Chișinău. Nici femeia și nici solistul de la Carla’s Dreams nu au participat la ședința de judecată în cadrul căreia s-a luat decizia separării, ci ambii și-au trimis avocații la proces.

Nelea Motricala, fosta soție a solistului de la Carla's Dreams
Nelea Motricala, fosta soție a solistului de la Carla’s Dreams

Ulterior, niciunul dintre ei nu a dorit să vorbească despre divorț, ceea ce înseamnă că între ei a fost o relație bazată pe respect, chiar dacă nu au aut prea mult timp unul pentru celălalt.

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă pe 18 ianuarie 2012. Numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului John le Carré. În aparițiile publice, Andrei Țăruș poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, iar fața îi este mascată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI