Motivul pentru care Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc. Abia acum a ieșit la iveală adevărul. Ce ar fi făcut sportiva, de fapt

de: Bișinicu Andreea
22 04. 2023

Vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a venit ca o surpriză pentru fanii celebrei jucătoare de tenis. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2021, ca după nici un an să ajungă din nou la notar, de această dată să semneze actele de divorț. Care ar fi fost motivul real al separării celor doi.

De ce ar fi divorțat Simona Halep de Toni Iuruc

În ultimele luni au circulat mai multe zvonuri în spațiul public referitoare la motivele pentru care Simona Halep ar fi divorțat de afaceristul Toni Iuruc.

În ciuda speculațiilor, cei doi au preferat să rămână discreți și să nu vorbească foarte mult despre destrămarea mariajului lor.

După 8 luni de zile de la divorțul sportivei, surse apropiate din anturajul Simonei Halep susțin că jucătoarea de tenis originară din Constanța ar regreta faptul că s-a despărțit de fostul ei soț, scriu cei de la Orange Sport.

Potrivit prietenilor săi, Simona Halep ar avea un temperament extrem de puternic, uneori acționând din impuls. Tot dintr-un impuls ar fi decis și separarea sa oficială de omul de afaceri Toni Iuruc, hotărâre pe care ar regreta-o, în prezent.

Aceleași surse susțin că sportiva și-ar fi schimbat comportamentul și s-ar fi închis în ea, comunicând doar cu familia și cei mai buni prieteni, dorindu-și liniște și zero probleme.

Citește și Elon Musk, lovitură dură pentru Simona Halep. Ce s-a întâmplat cu pagina de Twitter a sportivei

2022, cel mai greu an din viața jucătoarei de tenis din Constanța?

De asemenea, sportiva s-a închis în ea. Acum comunică doar cu familia, cei apropiaţi şi cu prietena sa cea mai buna, o explicaţie pentru care a fost reţinută în declaraţii publice.

2022 a fost un an extrem de dificil pentru campioana noastră. După divorțul de Toni Iuruc și accidentarea la picior, Simona Halep a trecut un nou hop, fiind acuzată de dopaj înainte de începerea turneului US Open.

În data de 8 septembrie 2022, Simona Halep şi Toni Iuruc au semnat actele de divorț la notar, cei doi foști parteneri având parte de o separare amiabilă. Ei își programasera cununia religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia.

La acel moment, amândoi au fost reţinuţi în declaraţii şi au transmis că decizia a fost luată de comun acord, fără a oferi mai multe detalii privind motivele care au dus la destrămarea căsniciei.

Citește și „Există încă o speranță pentru Simona Halep de a juca la Roland Garros”. Cum ar putea jucătoarea din România să participe la turneul pe care l-a câștigat în anul 2018