Motivul pentru care Sânziana Negru și Ștefan Floroaica nu se mută împreună: “Până când o să obosim mult prea tare amândoi!” VIDEO EXCLUSIV

de: Andreea Archip
06 12. 2023

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au reușit luni bune să fie discreți în ceea ce privește viața personală, până când s-au dat de gol pe instagram, când amândoi au postat fotografii cu aceeași pisică. Între timp, și-au asumat relația și își țin la curent fanii cu diverse activități pe care le desfășoară. În interviul EXCLUSIV acordat pentru Playtech Știri, Sânziana Negru ne-a vorbit despre mutarea în casă nouă, implicarea ei în amenajarea locuinței, dar și despre faptul că ea și iubitul nu au reușit încă să își stabilească domiciliul, locuind ba la el, ba la ea. Momentan, au apelat la această schemă pentru că amândoi au animale de companie și își doresc să aibă grijă de ele ca și până acum.

Sânziana Negru, anul schimbărilor

2023 s-a dovedit un an generos cu Sânziana Negru, care și-a găsit jumătatea, pe Ștefan Floroaica, protagonistul serialului “Lia, soția soțului meu” (Antena 1). Lucrurile s-au îmbunătățit și profesional, ea numărându-se printre concurenții de la America Express, unde face echipă, pe Drumul Soarelui, cu buna sa prietenă, Laura Giurcanu.

În același timp, bruneta se numără printre cei mai apreciați creatori de conținut, având diverse proiecte online. “La mine a și fost un an foarte plin, am fost ocupată și cu casa și cu emisiunea”, ne-a spus ea, explicându-ne că aceste realizări au împiedicat-o să fie la fel de activă în mediul online, așa cum și-a obișnuit fanii.

“A fost un an plin din mai multe puncte de vedere și nu reușesc să filmez lucrurile pe care aș vrea să le filmez, dar poate de la anul, dacă mă mai liniștesc un pic”, ne-a spus ea optimistă. “Sânziana când pune mâna pe telefon face opere de artă, te atinge!”, a lăudat-o Ioana Grama, o altă bună prietenă de-a ei.

Citește și: De ce a participat Sânziana Negru la America Express cu Laura Giurcanu: “Nu voiam cu iubitul în niciun caz” VIDEO EXCLUSIV

Concurenta America Express, schimbări importante în locuință

De altfel, concurenta de la America Express a postat imagini din noua locuință, arătându-le oamenilor diverse stadii de amenajare a casei. Iubita lui Ștefan Floroaica nu a vrut să apeleze la un specialist pentru a-i transforma radical imobilul în funcție de trendurile în design interior, ci a preferat să își pună amprenta asupra fiecărui loc.

“Normal că m-am implicat, pentru că nu am vrut să am o casă ca un showroom de mobilă. Și dacă voiam să fie un proiect cât mai personal, nu este personal și nu iese bine decât dacă sunt gusturile tale și alegerile tale acolo și felul în care vezi tu casa. Pentru că îți iei un arhitect, dar, de foarte multe ori, arhitectul face casa după gusturile lui, nu după gusturile tale. Și a fost o muncă lungă, încă nu s-a terminat, încă mai sunt chestii de făcut, dar îmi place foarte mult ce a ieșit și mă simt foarte bine acolo”, a declarat, pentru Playtech Știri, Sânziana Negru.

Citește și: Cine este Sânziana Negru de la America Express sezonul 6. A avut o relație cu soțul Ginei Pistol

De ce nu se mută Sânziana Negru cu Ștefan Floroaica

În prezent, cei doi îndrăgostiți fac naveta între casa Sânzianei și apartamentul lui Ștefan și niciunul nu și-a mutat toate lucrurile în locuința celuilalt. Momentan se simt bine așa, iar decizia nu este una ușor de luat, pentru că amândoi au animale de companie, care sunt obișnuite și crescute în mediul lor.

“Sunt ca țiganul cu cortul, jumătate de dulap îmi este în mașină, jumate de casă la casă. Eu și Ștefan ne împărțim jumate la apartament, jumate la casă. Avem animale și la casă și la apartament și facem așa cu ziua: o seară acolo, o seară acolo, până când o să obosim mult prea tare amândoi și o să ne stabilim doar într-un loc”, a concluzionat, pentru Playtech Știri, Sânziana Negru.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu