Motivul pentru care Florin Salam a îngenuncheat în fața soției! Are legătură cu un cadou de sute de mii de euro: Pe ce a aruncat cu banii Roxana Dobre

de: Andrei Simion
14 05. 2024

Florin Salam nu mai are nevoie de nicio descriere sau prezentare. Toată lumea știe că el este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și mediatizați români.

Cântărețul de manele, care ar avea o avere impresionantă, a fost surprins de Roxana Dobre, soția lui, cu ocazia Floriilor. Chiar dacă a trecut aproape o lună de la marea sărbătoare creștină, iată că Florin Salam încă primește cadouri de la familie.

Aflați la un eveniment, Roxana Dobre l-a surprins pe Florin Salam în momentul în care a spus că i-a pregătit o surpriză. Iar aceasta a constat într-un cadou de lux. Așa cum s-a putut observa în mediul online, cântărețul a primit un bolid de la soția lui.

Ce cadou a primit Florin Salam de la soția lui

„La mulți ani, cu întârziere! Trebuia să vină de Florii, dar a venit acum. Mai târziu, dar a venit”, a spus Roxana Dobre, în timp ce era filmată.

Când a ajuns în fața soției lui, manelistul s-a pus în genunchi și i-a sărutat mâna, în semn de recunoștință și iubire. După care s-a ridicat și a sărutat-o și pe buze, în aplauzele tuturor.

Clipul cu momentul în care Florin Salam primește bolidul de lux s-a viralizat rapid în mediul online și a adunat aproape 1 milion de vizualizări în doar câteva zile. Mai mult, fanii manelistului au lăsat sute de comentarii și mii de reacții în dreptul filmării de pe Facebook.

„Genul meu”, poate fi auzit Florin Salam pe filmare, în momentul în care ajunge lângă autoturism.

Potrivit jurnaliștilor de la WOWbiz, cadoul de lux pe care l-a primit Florin Salam de la soția lui este unul foarte scump. Din câte se pare, mașina achiziționată de Roxana Dobre costă între 165.000 de dolari și poate ajuneg până la 265.000 de dolari, în funcție de dotările pe care le are.