Motivul pentru care Elena Lasconi a divorțat de primul soț. S-a măritat cu el la 18 ani: ”Cu mintea de acum, nu m-aș fi căsătorit deloc!”

de: Daoud Andra
23 10. 2024

Elena Lasconi este cunoscută publicului încă din perioada în care lucra în televiziune și mulți o știu din postura de reporter sau prezentatoare TV. Puțini știu însă că, pe plan personal, politiciana a avut o viață intensă. S-a căsătorit când era foarte tânără, a făcut o fetiță, după care a divorțat și a rămas să o crească singură pe Oana.

De ce s-a destrămat primul mariaj al Elenei Lasconi

Înainte de a-și construi o carieră în televizune, Elena Lasconi și-a întemeiat o familie. S-a căsătorit când era foarte tânără și a devenit mamă la scurt timp, însă mariajul nu a funcționat. Astfel, fosta prezentatoare TV, actualmente politiciană, s-a văzut singură, cu un copil mic de crescut și nu i-a fost deloc ușor.

Elena Lasconi s-a măritat când avea 18 ani și la scurt timp a devenit mamă. Când fiica ei avea doi ani, a divorțat de tatăl ei și a rămas să o crească singură pe Oana. Mulți ani mai târziu, politiciana a povestit că a simțit de la început că mariajul era sortit eșecului, dar nu a avut curajul să divorțeze mai devreme.

”Eu eram o copilă de 18 ani, care a plecat la cununie spovedită și împărtășită, foarte curată spiritual. După doi ani s-a născut Oana, după alți doi ne-am despărțit fiindcă tot timpul ăsta am simțit că relația nu era ce ne trebuia.”, a povestit Elena Lasconi, în urmă cu ceva timp, pentru life.ro.

”Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu știam mai multe, că aveam păreri mai pertinente, simțeam că el e… inginer și eu… nu. Știi? Eu nu am pus niciodată etichete oamenilor pentru câtă școală au”, a mai spus ea.

Elena Lasconi, alături de actualul soț și de fiica ei

Cum și-a cunoscut actualul soț

Pentru Elena Lasconi au urmat câțiva ani grei, în care a trebuit să se ocupe și de creșterea fiicei ei, și de carieră. În urma divorțului, aceasta s-a mutat la București, s-a înscris la facultate și s-a angajat la Pro TV. Părinții ei au ajutat-o cu creșterea fiicei sale, iar după mai mulți ani, a spus din nou ”Da”.

Politiciana a povestit, la un moment, cum l-a cunoscut pe actualul ei soț, cu care s-a căsătorit îmbrăcată în port popular. A recunoscut că regretă că nu a mai făcut încă un copil cu actualul partener.

”Pe străduța pe care parcam când mergeam la cursuri se afla o biserică. Am intrat acolo și m-am rugat: Doamne, dacă tu vrei să am un bărbat și e pe drumul tău, scoate-mi-l în cale. Dacă nu, nu. Și a apărut Cătălin. A vrut bunul Dumnezeu și ne-am lipit. Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil. Am însă o cățelușă, o maidaneză, pe care am luat-o de pe maidan când Oana ne-a anunțat că vrea să se mute singură”, mai spunea Elena Lasconi, într-un interviu acordat în anul 2019.