Motivul nebănuit pentru care să păstrezi uleiul de măsline în baie. Vei apela la acest truc de acum încolo

Motivul nebănuit pentru care să păstrezi uleiul de măsline în baie. Vei apela la acest truc de acum încolo

Majoritatea oamenilor au început să folosească din ce în ce mai des uleiul de măsline pentru gust, dar și pentru beneficiile sale. Unii îl adoră în diferite salate și alții stropesc la final cu puțin din acesta o porție de paste sau bruschete cu roșii și busuioc. Indiferent de cum ai obișnuit până acum să îl folosești, trebuie să ai grijă de modul în care îl depozitezi. Care este motivul pentru care este benefic să îl pui în baie? Cu siguranță te va surprinde acest truc. Trebuie să îl folosești și tu!

Păstrează uleiul de măsline în baie: truc util

Uleiul de măsline se află acum în capul listei de cumpărături. Unii oameni îl folosesc în diverse salate, iar alții îl adaugă la final pe o porție de paste sau pe bruscehetele simple cu roșii și busuioc proaspăt. Indiferent de cum alegi să îl folosești, trebuie să știi cum să îl depozitezi ca la carte până să îl pui pe masă.

Majoritatea îl țin în cămară sau într-un suport special pentru astfel de sticle dintr-un dulap din bucătărie. Cu siguranță puțini au auzit, dar acesta se păstrează cel mai bine în baie. Acesta este locul ideal dacă vrei să te bucuri de un ulei bun. Medicul american Steven Gundry, fost chirurg cardiovascular, a descoperit că uleiul de măsline extravirgin este de mare ajutor și în alte activități, mai ales dacă este păstrat în baie.

Dacă nu vrei să apelezi la o albire profesională sau să mai încerci nenumărate paste de dinți, folosește ulei de măsline. Vâscozitatea sa ridicată ajută placa și tartrul, nu doar resturile alimentare care provoacă toate cariile. De asemenea, el alină durerile musculare și alimentare.

La ce poți să îl folosești?

Uleiul acesta conține grăsimi mononesaturate și ar putea să calmeze articulațiile și mușchii. El pătrunde rapid în piele și detensionează anumite zone cu probleme.

Mai mult decât atât, doamnele și domnișoarele știu deja cât de bine hidratează pielea. Dacă îl ții în baie el va avea temperatura potrivită pentru tenul tău, dar îți va fi și la îndemână când vei începe procesul de înfrumusețare.

Uleiul de măsline este benefic și aplicat pe pielea udă, atunci când porii sunt deschiși, pentru că favorizează menținerea umidității în piele. Cu siguranță dacă îți vei face un obicei din asta vei observa cum vei avea o piele catifelată și fără pete. Unele doamne îl folosesc în diverse măști împreună cu alte ingrediente naturale, dar și pe păr.