Motivul inteligent pentru care să pui sare în detergentul de spălat vase. Curăță în profunzime într-un timp record!

de: Andrei Simion
09 08. 2024

Este posibil să folosești produse ecologice pentru spălarea vaselor. Un exemplu este sarea, un ingredient pe care îl poți adăuga detergentului înainte de lichidul de clătire. Aceasta curăță profund și rapid! Cunoscută pentru proprietățile sale de albire, sarea a fost folosită mult timp ca ingredient de curățare. De această dată, se dovedește utilă pentru vasele cu pete încăpățânate, redându-le strălucirea datorită acestui mineral.

Motivul inteligent pentru care să pui sare în detergentul de spălat vase

Pe lângă capacitatea sa de a curăța eficient vasele, sarea poate fi folosită pentru diverse trucuri care îți vor fi de ajutor în viața de zi cu zi. Tot ce trebuie să faci este să le aplici!

Motivul inteligent pentru care să pui sare în detergentul de spălat vase

Prelungirea duratei de viață a florilor naturale cu sare

Pentru a menține florile cât mai mult timp, sarea este o soluție excelentă. Pune sare mare în fundul unui vas înainte de a adăuga apă rece. Poți adăuga și sare Epsom, pentru a păstra un colț de natură în casa ta.

Conservarea mobilierului din ratan cu sare

Dacă sarea acționează ca un puternic degresant, poate fi, de asemenea, un ingredient care te ajută să conserve mobilierul din ratan, care tinde să se degradeze atunci când este expus la soare. Pentru a profita de acest truc, freacă mobilierul la fiecare șase până la 12 luni cu o perie dură îmbibată în apă caldă cu două linguri de sare. Aceasta este o metodă preventivă care poate întârzia acest fenomen natural cauzat de expunerea la soare.

Menținerea spongilor mai mult timp cu sare

Poți păstra bureții curați și igienici mai mult timp cu ajutorul sării. Pentru a folosi acest truc, înmoaie bureții într-un amestec de un litru de apă și 1/4 cană de sare. Apoi, lasă-i să se usuce la aer și vor fi revigorați.

Dezodorizarea pantofilor cu sare

Acest produs de întreținere natural este eficient în eliminarea mirosurilor neplăcute din pantofi. Pentru a minimiza acest disconfort, dezodorizează-ți pantofii cu sare în fiecare seară, adăugând sare în interior pentru a absorbi mirosurile persistente. Adidașii, balerinii sau mocasinii tăi vor fi mai fresh.