20 apr. 2021 | 21:38

Moroșanu, avertisment trist pentru Alex Velea. Ce dezvăluire a făcut despre Zanni de la Survivor 2021

Monden
Moroșanu, avertisment trist pentru Alex Velea. Ce dezvăluire a făcut despre Zanni de la Survivor 2021
Morosanu avertisment trist pentru Alex Velea

Declarațiile lui Cătălin Moroșanu, după ce a plecat de la Survivor România, au aruncat în aer lumea showbizului românesc. Celebrul luptător i-a luat apărarea Elenei Marin în scandalul dansatoarei cu Zanni, criticând comportamentul protejatului lui Alex Velea, despre care a spus că nu l-a plăcut niciodată și nu ar ieși nici măcar la o cafea cu el. Ce dezvăluire a făcut Moro despre Zanni de la Survivor 2021. 

Moroșanu, avertisment trist pentru Alex Velea

Fostul Faimos i-a transmis un mesaj incredibil lui Alex Velea. Cătălin Moroșanu l-a atenționat pe artistul de la Golden Boy Society spunându-i să aibă grijă cu temperamentul controversatului trapper, despre care Cătălin Moroșanu crede că „o să facă dinți și o să te muște.”

„Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Știu că Velea îl susține. Îi dau un mesaj lui Velea: «vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!». Nu înseamnă că dacă ești crescut la casa de copii, îți dă cineva dreptul să te comporți așa. Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei.

Fetele au dereglări homonale. Nu au avut ciclu de când au venit. Pentru femei e cruntă această competiție. Femeile sunt niște eroine”, a declarat Cătălin Moroșanu la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Plecarea lui Moroșanu i-a întristat foarte tare și pe Războinici, aceștia considerându-l un adevărat lider pe fostul lor rival din competiția din Republica Dominicană. În timpul consiliului de urgență convocat de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor a dat vestea cea tristă concurenților din ambele tabere.

Războinicii, în lacrimi după plecarea lui Cătălin Moroșanu de la Survivor România

Ca un adevărat coechipier, cu bun simț, modestie și bunătate, Cătălin Moroșanu a fost singurul concurent de la Survivor România care a salutat fiecare component al celor ambelor echipe, la plecarea sa din concurs. Starlin, Sorin, Andrei, Albert, Sindy și Marius au fost profund emoționați de gestul luptătorului, spunându-i că a fost o onoare pentru ei de a concura împotriva unuia dintre cei mai mari campioni ai României.

Chiar am fost afectat de plecarea lui, chiar este un om. Și discursul pe care l-a avut la consiliu. A spus: „Nu uitați să fiți oameni!” Se referea la mulți din echipa lui, pentru că dintre mulți, el a dat dovadă de omenie. Am primit o lecție de viață atât de la competiție, cât și de la Cătălin Moroșanu. Cuvintele lui…nu mai puteai să adaugi nimic.

A spus maximul, cine vrea să înțeleagă, cine nu se regăsește în cuvintele lui, treaba lui. M-au atins. Poate de acolo și conexiunea noastră cu el. Am avut cea mai mare onoare numai din prisma faptului că l-am cunoscut, că a stat lângă mine. Când am venit în competiția asta și l-am văzut pe Cătălin Moroșanu, am zis: „wow! Sunt cineva!” Un om simplu care vine și stă lângă un asemenea personaj.”, a declarat Sorin de la Războinici la Survivor România.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro