Mormântul lui Ion Dolănescu i-a uimit pe fanii acestuia. Cum arată locul de veci, în 2021 (exclusiv)

Mormântul lui Ion Dolănescu i-a uimit pe fanii acestuia. Cum arată locul de veci, în 2021 (exclusiv)
Mormantul lui Ion Dolanescu i-a uimit pe fanii acestuia. Cum arata locul de veci

Au trecut 12 ani de când marele artist Ion Dolănescu a trecut la cele sfinte. Cum arată acum mormântul din Cimitirul Bellu unde regretatul interpret de muzică populară își doarme somnul de veci.

Ce a apărut la mormântul lui Ion Dolănescu, după 12 ani de la moartea artistului

În Cimitirul Bellu din Capitală se odihnesc sute de personalități mari ale României. De la scriitori și actori, la politicieni și cântăreți, printre mormintele cele mai vizitate se află locul de veci al regretatului solist de muzică populară Ion Dolănescu.

La 12 ani de la moartea sa, fotoreporterii impact.ro au mers să aprindă o lumânare la baza crucii criptei lui Ion Dolănescu. Fanii răposatului cântăreț au găsit patru candele pe jumătate arse, un buchet de flori artificiale și un altul cu flori naturale, de toamnă, care împodobeau locul de veci al celui care a fost marea iubire a artistei Maria Ciobanu.

Jurnaliștii au fost impresionați când au văzut grija pe care fanii regretatului artist o au față de mormântul său. Fotografia lui Ion Dolănescu de pe postament este înfășurată în tricolorul țării, semn că românii nu l-au uitat pe cântărețul lor preferat.

Nu doar fanii sunt cei care se gândesc în continuare la Ion Dolănescu. Potrivit celor de la Impact, administratorii cimitirului au spus că fiul regretatului solist și al Mariei Ciobanu Ionuț Dolănescu vizitează mormântul tatălui său destul de des.

„Păcat că a murit singur, aproape singur!”

În anul 2009, Ion Dolănescu a încetat din viață, după ce a suferit un infarct. Doina Belu, femeia care i-a fost alături până-n ultima clipă, a făcut dezvăluiri cumplite din ultimele clipe de viață ale marelui interpret de muzică populară.

Mai mult de atât, femeia a mărturisit că regretă faptul că aproape nimeni nu și-ar fi adus aminte de ziua de 25 ianuarie, data în care s-a născut Ion Dolănescu.

„Păcat că a murit singur, aproape singur. Am stat lângă el până și-a dat ultima suflare! A fost unica voce a țării noastre! Era ceva nativ fără sa învețe note. Se băga în pat și mă suna și întreba: „Aici cum să fac, ce să fac?”. Mai uita versuri, zicea „aici lângă mine stai”.

Îi suflam cum fac sufleorii la teatru. L-am iubit atâta, încât aș fi putut să cânt și eu, dar pe vremea aceea părinții nu le prea dădeau voie fetelor, să cânte. Am atâtea amintiri, suferim acum.

La comemorări e tot mai puțină lume, acum nu era nimeni la mormânt, nu s-a făcut o emisiune în memoria lui, de ziua lui, pe 25 ianuarie. Nu avea suflet rău, dar mulți îl dușmăneau. Și de nu i s-ar mai face pomeni, a dat atâta mâncare încât are și pe lumea cealaltă. Ușa era descuiată, intra cine voia și nu voia, dintre cunoștințe.”, a povestit femeia, pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI