Monica Tatoiu, reacție furibundă despre vaccinare. A răbufnit total și i-a jignit pe români

Monica Tatoiu reacții dure la vaccinarea oficialilor din Guvern

Celebra Monica Tatoi, încă din aprilie 2020, odată cu pandemia, s-a autoizolat pe insula Curacao. De-atunci și până astăzi, a stat la soare, departe de pandemia care a cuprins întreaga lume. Deși la distanță, Monica Tatoiu a fost invitată pe la diferitele posturi TV, vorbind despre virus. Vedeta și-a exprimat, mai nou, și opinia sa despre vaccinarea anti-covid.

Monica Tatoiu reacții dure la vaccinarea oficialilor din Guvern

Controversele din jurul vaccinului anti-covid Pfizer, dar și din jurul campaniei de vaccinare, i-au determinat pe mulți să reacționeze dur la adresa autorităților. Intervievată recent, Monica Tatoiu a reacționat extrem de dur la adresa miniștrilor din actuala guvernare.Fiind întrebată dacă se va vaccina, Monica Tatoiu a răspuns direct, spunând:

”Momentan, se vaccinează doar miniștrii imberbi și huidume cu bicepși, care sunt „esențiali”. Cei cu adevărat în nevoie nu au nicio șansă la vaccinare, chiar dacă ar plăti în avans…

Încep să mă întreb dacă toată această mascaradă pro și anti vaccin nu a fost încurajată pentru că bugetarii din administrația centrală să sară peste rând la vaccinarea voluntară și poimâine obligatorie.”, a declarat Monica Tatoiu.

Tatoiu nu crede în pașaportul covid

Încă din noiembrie 2020 s-a pus problema, odată cu apariția vaccinului, de implementare a unui pașaport covid-19 pentru cei care vor dori să călătorească. Ideea a fost înaintată prima dată de premierul grec, în ideea de a ajuta industria HoReCa din Grecia, și nu numai. Situația acestui pașaport se discută și la acest început de an, în cadrul Comisiei Europene, dar și în cadrul Parlamentului European.

Polemicile create în jurul acestui posibil pașaport, au adus în discuție termenul de discriminare. Termenul are justificare logică, dacă e să prvim în ansamblu situația. Multe voci din România, printre care și Monica Tatoiu, s-au declarat împotriva acestui proiect, vedeta declarând că:

”Nu este o politică comună în UE privind călătoriile. Nu se va impune un carnet de vaccinare care să condiționeze deplasările în țările UE. Ar încălca flagrant drepturile omului în condițiile în care vaccinul nu este accesibil și gratis pentru toată lumea. Criza economică va fi lungă și cu impact devastator asupra categoriilor defavorizate.

Cei săraci vor deveni mai săraci. Cei bogați mai puțini vor deveni și mai bogați. Se vor accentua conflictele. Vor apărea noi zone de război. Din punct de vedere economic, 2021 va fi un an de respiro. 2022 va fi momentul dureros al adevărului!”, a mai declarat Monica Tatoi celor de la Ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI