Monica Tatoiu, premoniție înainte ca românca din Egipt să moară. S-a întâmplat cu 12 ore înainte de tragedie

Monica Tatoiu, premoniție înainte ca românca din Egipt să moară. S-a întâmplat cu 12 ore înainte de tragedie
Ce a pățit Monica Tatoiu înainte ca românca din Egipt să moară. Femeia de afaceri și-a anulat vacanța din cauza unei premoniții.

Monica Tatoiu face dezvăluiri surprinzătoare. Totul în circumstanțele în care, în urmă cu doar câteva zile, o româncă și-a peirdut viața în Egipt, după ce a fost atacată de un rechin. Femeia de afaceri a vorbit despre vacanța pe care trebuie să și-o petreacă în aceeași țară, însă pe care a anulat-o. A fost totul o coincidență? Află ce a pățit Monica Tatoiu înainte ca românca din Egipt să moară.

Monica Tatoiu, premoniție surprinzătoare!

Două turiste au fost ucise de rechini în Marea Roșie, weekendul trecut. Una dintre victime a fost o româncă atacată de rechin în Egipt, în vârstă de 40 de ani. S-a întâmplat în largul coastei orașului Sahl Hasheesh.

Cazul a fost subiect de primă pagină în ziarele naționale, precum și în cele internaționale. Turiștii au relatat jurnaliștilor străini scenele înfiorătoare care au avut loc la sud de orașul-stațiune Hurghada. Prima victimă a fost sfâșiată de rechin sub ochii tuturor. Românca a fost dată dispărută, după atac, pentru două zile și a fost găsită, mai târziu, decedată.

Reacția părinților victimei a sfâșiat inimile multora. Cu atât mai mult cu cât tatăl acesteia a susținut că luau în calcul să anuleze vacanța în care voia să se deplaseze fiica lor. Iar asta din cauza faptului că Roxana Donisan se simțea stingheră pe aeroport, printre mulțimile de turiști și familiile cu copii. Mai ales în circumstanțele în care călătorea singură.

Auzind despre cazul mediatizat, vedeta amintită a făcut dezvăluiri surprinzătoare. S-a întâmplat la scurt timp după ce Monica Tatoiu a vorbit despre ultima dorință pe care o are. Femeia de afaceri a vrut să-și petreacă o parte din concediu în Egipt, însă și-a anulat imediat planurile. Ce a uimit, însă, a fost premoniția pe care a avut-o cu 12 ore înainte ca autoritățile și presa să facă publică moartea Roxanei Donisan.

Ce a pățit Monica Tatoiu înainte ca românca din Egipt să moară

„Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă, am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă. Am mai avut o experienţă similară acum 12 ani la San Luis. O fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge. Și s-a produs acelasi lucru. Atac la surferi și la cei care făceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian”, a spus Monica Tatoiu, într-o intervenție televizată la România TV.

Fosta profesoară universitară i-a sfătuit pe români să nu intre singuri în apă, când merg la plajă, în concediu. Pericolele sunt cu atât mai mari cu cât zonele sunt necunoscute pe deplin.

„Poți să faci stop cardiac. Poate să-ți alunece piciorul pe ceva, poate sa te înțepe un peste. Fiul meu, în Singapore, s-a scufundat cu niște pești. Și după l-am dus la spital, i s-a umflat un braț și era suspect de embolie”, a spus Monica Tatoiu.