Monica Pop, soluție inedită pentru a ieși din pandemie. Ce vrea să facă cu pensiile speciale ale parlamentarilor

Monica Pop, soluție inedită pentru a ieși din pandemie. Ce vrea să facă cu pensiile speciale ale parlamentarilor
Monica Pop, medic oftalmolog

Monica Pop este unul dintre medicii care s-a implicat în lupta anti-Covid-19, fiind în multe situații de partea cetățenilor. În contextul unui nou val și al exploziei infectărilor, renumitul medic vine cu o propunere mai puțin obișnuită pentru parlamentari, dar și alte categorii privilegiate. Potrivit acesteia, cu un mic efort din partea unor oameni cu influență, România ar putea combate pandemia.

„Faceți-le acest cadou celor care v-au votat”

Monica Pop vine cu o propunere inedită, menită să ajute România să depășească cu bine valul cinci al pandemiei. Pentru ca acest lucru să fie realizabil, beneficiarii pensiilor speciale ar trebui să contribuie la binele tuturor, având un rol esențial și lăudabil în această luptă contracronometru.

Astfel, medicul le propune persoanelor cu pensii speciale să și le doneze timp de un an pentru a asigura cheltuielile testării Covid-19 pentru populație.

Potrivit Monicăi Pop, testarea Covid-19 are un rol extrem de important în combaterea pandemiei, fiind primul indiciu care ne arată ce trebuie să facem pentru a evita dezvoltarea unor forme grave ale infecției.

„Propunere de an nou pentru românii necăjiți! Au suferit destul! Pensiile speciale să fie donate pe 1 an pentru testare în masă! Pentru ca romānii, vaccinați sau nu, să afle la timp că sunt infectați și să se ia măsuri pentru a se vindeca acasă, fără a mai fi nevoie de spitalizare!

Formula sigură se știe: test + vaccin +izolare + medicație! Știti bine că mai toată Europa vaccinată e infectată, dar datorită testării în masă, sunt puțini în spitale și nu mor!
Haideți! Faceți-le acest cadou celor care v-au votat și cărora le datorați aceste pensii nedrepte!

An nou cu sănătate, cu speranțe și curaj, dragi compatrioți de orice etnie, religie, culoare, stare socială, vârstă, meserie! Toți! Și să nu mai trecem în veci prin ce-am trecut în ultimii 2 ani!”, a transmis medicul Monica Pop.

Testarea în masă, mai ieftină decât tratamentul la ATI

Dr. Monica Pop nu este la prima recomandare referitoare la testarea în masă, astfel că, în urmă cu câteva zile, aceasta a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care susține că testarea este cea mai importantă și mai puțin costisitoare. Mai mult, medicul subliniază că, odată ce afli că este infectat, drumul către vindecare este mai sigur și mai ușor decât tratamentul anti-Covid-19, administrat mult prea târziu, pe un pat de la ATI.

„Se știe că boală, oricare ar fi, luată din pripă, e mult mai ușor de vindecat. Exact asta fac celelalte țări, dar lipsește la noi!

Prin testarea în masă, omul află că e infectat și ia măsuri imediat! În rest, foarte mulți întârzie prezentarea la medic, crezând că au o răceală simplă!

Dacă sunt vaccinați, dar infectați, având în vedere că vaccinul dă posibilitatea unei forme mai ușoare, uneori chiar fără simptome, aceștia, în baza faptului că sunt vaccinați cu 2-3 doze, nu se gândesc că pot face boală, umblă liberi și îi infectează pe cei din jur, vaccinați sau nu!”, a fost mesajul scris de Monica Pop.

Medicul a subliniat faptul că testarea în masă ar fi salvat multe vieți, dacă nu s-ar fi susținut că vaccinarea este singura armă împotriva pandemiei, fără a-i fi alăturată și testarea. În plus, Monica

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI