Monica Pop rupe tăcerea. Cum au ajutat autoritățile la creșterea cazurilor de covid-19: ”Criminal!”

Monica Pop rupe tăcerea. Cum au ajutat autoritățile la creșterea cazurilor de covid-19: ”Criminal!”
Monica Pop rupe tăcerea

Monica Pop spune că masca de protecție este necesară și chiar protejează, însă numai dacă este conformă. Tot medicul a menționat că ineva trebuie să plătească pentru faptul că milioane de măști neconforme au ajuns pe piața din România, iar asta e o cauză a creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Monica Pop rupe tăcerea

Medicul Monica Pop a făcut o nouă postare pe Facebook. De data aceasta, ea a făcut afirmații despre măștile de protecție.

”S-a trecut cu vederea?!!!!Cine răspunde pentru milioanele de măști neconforme?! Nu s-a auzit să fi fost retrase! Le poartă încă mulți! Cum știm că achizițiile astea nu continuă, punând în pericol sănătatea și chiar viețile românilor!?! Zădărnicirea combaterii bolii, nu?! Masca e necesară! Protejează însă doar dacă e conformă!

Că populatia, in marea ei majoritate poartă mască, e clar. Insă unele, s-a constatat și anunțat că NU au calitățile necesare pentru a proteja! S-a luat vreo masură? Au fost retrase? NU?! Atunci, E UNUL DIN MOTIVELE foarte SERIOASE ALE CREȘTERII numărului de INFECȚII!

E vinovată populatia?! Nu e aceeași?! Nu era normal să se anunțe care sunt măștile NEconforme?! Pentru nepurtarea măștii se dau amenzi imense iar pentru cei care au făcut achiziții incorecte, au câștigat bani mulți, oamenii le-au cumparat cu bani munciți și nici măcar nu sunt protejați (unii s-au îmbolnavit și chiar au decedat, din cauza acestor achiziții iresponsabile), NIMIC?! Ei nu sunt trași la răspundere?! Nici măcar nu s-a anunțat care sunt măștile neprotectoare pentru a fi retrase! Criminal! NU PLĂTEȘTE NIMENI? TOT OAMENII SUNT VINOVAȚI?! Pâna când?”, a scris Monica Pop pe contul personal de Facebook.

Monica Pop, mesaj dur la adresa autorităților

Recent, Monica Pop a făcut afirmații pe pagina de Facebook și despre decizia autorităților de a ridica restricția de vârstă în ce privește vaccinarea populației cu vaccinul AstraZeneca. Ea a notat un mesaj acid la adresa autorităților.

”Iar SUSPICIUNI?!

S-a anunțat mereu că vaccinul AstraZeneca nu e indicat după 55 de ani! Mâine, la noi, se va ridica restricția de vârstă??!!

Când au dat indicația de a nu se face după 55 de ani, știau bine de ce, nu??!! Studii în plus? Când? Până acum o lună nu era indicat după 55 de ani și acum e??!! Până la ce vârstă? Sau fără limită?

Nu e același vaccin?

În urmă cu câteva minute, dl Col. Dr. Gheorghiță a anunțat pe tv că mâine se va hotărî ridicarea restricției de vârsta pentru acest vaccin, despre care s-a anunțat mereu că nu se face persoanelor de peste 55 de ani!!!!!!!!!

CE SĂ MAI CREADĂ BIEȚII OAMENI???!!!

Daca s-au facut studii suplimentare și ” se poate” și după 55 de ani, de ce la noi trebuie o hotărâre??!! Iar dacă înainte au spus că nu trebuie făcut după 55 de ani, e clar că știau ei de ce, nu?

Se spun multe despre acest tip de vaccin! După câte știm, sunt state care nu-l fac! De ce strategii care generează mereu suspiciuni??!!”, a scris Monica Pop, duminică, 7 martie, pe Facebook.

Ca și update la această situație, menționăm că în urma recomandărilor Grupului Științific Medical din cadrul Comitetului Național de Coordonare privind Vaccinarea împotriva COVID-19, ale Ministerului Sănătății și ale Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), s-a luat decizia de a se renunța la limita de vârstă pentru administrarea vaccinului produs de compania AstraZeneca, a spus CNCAV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI