Monica Pop, reacție explozivă cu privire la vaccinarea anti-Covid-19 la copii: „E o măsură criminală”
Monica Pop a vorbit în cursul serii de luni despre concluziile unui medic care a transmis Curții Supreme din Israel o analiză a efectelor vaccinului Pfizer asupra tinerilor. Potrivit specialistului, serul anti-Covid-19 crește riscurile pentru sănătate direct proporțional cu imunitatea fiecărei persoane. În concluzie, tinerii sub 30 de ani sunt mult mai predispuși să le fie afectată sănătatea mult mai mult decât ar putea să o facă infecția cu Covid-19.
Ce se întâmplă cu vaccinarea tinerilor sub 30 de ani
Monica Pop a vorbit în cadrul emisiunii „Subiectiv” despre concluziile unui medic care a analizat efectele vaccinului Pfizer administrat tinerilor. Aceasta a transmis mai departe rezultatul medicului pe care l-a prezentat în fața Curții Supreme din Iasrael.
Astfel, mortalitatea provocată de vaccinul anti-Covid-19 la persoanele sub 30 de ani crește direct proporțional cu administrarea serului în rândul tinerilor cu vârste fragede. Monica Pop a explicat că mortalitatea indusă de vaccinul anti-Covid-19 la persoane sub 20 de ani poate fi de 10 ori mai mare decât toate vaccinurile administrate celor peste această vârstă.
În plus, există o analiză care a fost făcută publică pe site-ul CDC din Statele Unite și care menționează faptul că vaccinul produs de Pfizer prezintă un risc între 3 şi 5 ori mai mare de spitalizare pentru băieții de 12 și 17 ani comparat cu riscul de spitalizare pe care boala l-ar necesita. Pentru fete între 12 și 17 ani riscul de spitalizare este între patru și cinci ori mai mare decât prevede CDC cu privire la internarea în spital.
Monica Pop, reacție cu privire la vaccinarea tinerilor cu serul anti-Covid-19
Monica Pop critic dur ideea vaccinării la copiii foarte mici, dar și la tineri, având în vedere riscurile la care această categorie sunt expuși. În plus, medicul oftalmolog susține că în ciuda faptului că cineva este vaccinat, acesta rămâne în continuare purtător, punând viața aștor persoane în pericol.
„Din aceste studii, nu pare a fi nici purtătot un copil. Nu cred că se pune problema așa. Așa cum a zis doctorița aceea, aceasta este o măsură criminal. Și mai ales copii foarte mici. Nu e posibil să se pună problema la un copil de șase luni, la un sugar să faci așa ceva.
Mi se pare absolut de neînchipuit. Și așa eu am fost întotdeauna pro-vaccinistă pentru vaccinurile acelea împotriva bolilor care schilodesc și ucid, dar oricând sau întotdeauna vaccinul mi s-a părut un impact extrem de dur asupra unui organism.
Vaccinul ajută persoana respectivă să facă o formă mai ușoară. Nu previne nimic altceva. Există și un pericol: cei vaccinați fac o formă ușoară, uneori asimptomatică și vor îmbolnăvi și pe ceilalți, deci trebuie grijă foarte mare.
Acest lucru se desprinde chiar și dintr-un comunicat al ministerului Sănătății că orice vaccinat se poate îmbolnăvi și poate transmite fără doar și poate. Statutul de purtător este pentru orice virus.
Am fost la un moment dat purtătoare de hepatită B, eu neavând nimic şi s-a descoperit întâmplător la niște investigații pe care le făceau în facultate. Unul ca mine putea transmite oricui”, a spus medicul Monica Pop, potrivit Antena3.