Monica Pop, propunere senzațională pentru Vlad Voiculescu. Ministrul Sănătății nu ar accepta, niciodată

Monica Pop, propunere senzațională pentru Vlad Voiculescu. Ministrul Sănătății nu ar accepta, niciodată
Monica Pop, propunere pentru Vlad Voiculescu

Monica Pop, celebrul medic oftalmolog, l-a acuzat pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, de rea-voință și de nepricepere în a gestiona criza cauzată de evacuarea pacienților de la Spitalul de Ortopedie Foișor.

Monica Pop, propunere senzațională pentru Vlad Voiculescu

Monica Pop a spus la Realitatea Plus că îl cunoaște pe managerul spitalului și că solicitarea ca acesta să fie schimbat i se pare de neacceptat.

”Eu accept să fie demis managerul de la Spitalul Foișor doar dacă vine Vlad Voiculescu în locul lui. Eu știu ce a făcut acolo Ioan Cristian Stoica, a transformat efectiv acel spital dintr-un cort, că nu era altceva, într-un spital de top și este inadmisibil ce ce i se întâmplă acum. Este normal să nu aprobe desființarea spitaluui, ca asta s-a întâmplat, de fapt, prin transformarea lui în ATI Covid. (…) Ce mă deranjează este tăcerea și pasivitatea medicilor de la acel spital, de ce nu s-au adunat în față să-și apere instituția,„ a afirmat Monica Pop, potrivit sursei citate.

Tot medicul oftamolog a mai dezvăluit și faptul că a încercat să comunice cu ministrul Vlad Voiculescu, însă că a rămas profund dezamăgită.

”Eu nu înțeleg comportamentul acestui minitru, am încercat să am o discuție cu el, în scris, mi-a spus că el nu crede că greșește cu nimic, că face totul bine, dar că în jurul lui sunt numai rău-voitori. (…) Nu înțeleg ce consilieri are, ce tată, să-i spună că face numai rău!„ a mai spus Monica Pop.

Ordinul privind transformarea Spitalului Foișor în unitate COVID, emis de Arafat, avizat de Vlad Voiculescu

Menționăm că ordinul în ce privește transformarea Spitalului Foișor în unitate COVID a fost emis vineri de către șeful DSU, Raed Arafat, avizat fiind și de către ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Documentul prevede următoarele:

  • DSP Bucuresti întreprinde măsurile necesare în vederea operaționalizării, în totalitate, ca unitate de tratament a pacienților COVID-19 pozitivi cu manifestări clinice medii și severe a Spitalului Clinic de Ortopedie Foișor.
  •  Din cauza situației grave generate pe fondul creșterii numărului de cazuri la nivelul municipiului București și județului Ilfov, dar și a situației critice în ceea privește capabilitățile medicale de anestezie și terapie intensivă operaționalizate la nivelul municipiului București, în raport cu numărul mare de solicitări pentru pacienții COVID-19 pozitivi, măsura este pusă în aplicare în regim de urgență.
  • Evacuarea și transferul pacienților COVID-19 negativi care sunt internați la Spitalul Foișor sunt realizate cu sprininul Direcției Generale Urgențe Medicale din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență al Centrului Municipiului București de Coordonare și Conducere a Intervenției și al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Transferul respectivilor pacienți – coorrdonat de către dr. Bogdan Dinu din cadrul UPU-SMURD București.
  • După ce măsurile de operaționalizare în totalitate ca unitate de tratament a pacienților COVID-19 la Spitalul Foișor se finalizează și spațiile de tratament sunt disponibile, DSP București informează imediat cu privire la acest aspect Centrul Național pentru Coordonare și Conducere a Intervenției și centrului Municipiului București de Coordonare și Conducere a Intervenției.
  • Prezentul ordin se transmite Centrului Municipiului București de Coordonare și Conducere a Intervenției și DSp București pentru aplicare și dispunerea măsurilor legale ce se impun.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI