Monica Pop, mesaj vehement: „Să mi se ceară scuze. Tot ce am spus s-a adeverit”

Monica Pop, mesaj vehement: „Să mi se ceară scuze. Tot ce am spus s-a adeverit”
Monica Pop, noi declarații despre pandemie

Monica Pop a transmis un mesaj dur. Medicul consideră că toate persoanele care i-au blamat părerile despre pandemia de coronavirus ar trebui să își ceară scuze, mai ales pentru că tot ce a transmis s-a adeverit, ținând cont de experiența vastă din acest domeniu.

Ce a transmis Monica Pop

Monica Pop a susținut că tot ce a spus despre pandemia de coronavirus s-a dovedit a fi adevărat, astfel că foarte multe persoane care nu au fost de acord cu ea ar trebui să îi ceară scuze. Cunoscutul medic a discutat despre problemele pe care le-a adus virusul în toată lumea.

„Ar trebui să mi se ceară scuze! Problemă de caracter şi demnitate. S-a văzut că tot ce am spus s-a adeverit.

– Că vaccinații se infectează şi transmit.

– Că vaccinații infectați şi netestați sunt vector de transmitere a bolii; fiind vaccinați, fac o forma mai ușoară, uneori chiar asimptomatică, nu știu, o tratează ușor pentru că decidenții au spus, repetat, că vaccinații nu se infectează şi nu transmit, greșit şi grav!

Din acest motiv nu se izolează şi îi îmbolnăvesc pe mulţi din jur!!! Iar unii din ei ajung chiar în ATI! (inclusiv vaccinații infectați, netestați)!

– Că e clar ca vaccinul nu are legătură cu răspândirea bolii, fiind benefic pentru ca vaccinații infectați să facă o forma mai atenuată a bolii.

– Că testarea în masă e singura posibilitate de a afla imediat de boala si de a se lua măsuri urgent.”, a transmis Monica Pop în mediul online.

„Singura formulă care ar trebui aplicată pentru a opri pandemia”

De asemenea, Monica Pop a făcut câteva precizări în legătură cu pandemia, explicând că formula câștigătoare are legătură cu testarea în masă, vaccinarea, purtatea măștii de protecție și izolarea. Aceasta a avut un mesaj dur de transmis cu privire la modul în care s-a acționat în valul 4.

„- Că atâta timp cât nu se face testare în masă şi pentru vaccinați şi pentru nevaccinați, numărul infectărilor va crește iar numărul celor cu stări grave, chiar decese, (pentru că ajung prea târziu la spital), va fi tot mai mare!

– Că singura formulă care ar trebui aplicată pentru a opri pandemia este: testare în masă, vaccinare, mască, izolare

– Că în Europa, mai toată lumea vaccinată şi infectată dar şi toată lumea testată în masă, nu se ajunge în spitale şi la decese exact pentru că testarea x 2/săptămâna a tuturor, vaccinați sau nu, îi anunță pe loc dacă sunt pozitivi şi se izolează şi se tratează imediat! Şi nu ajung la stări grave.

– Că trebuia şi trebuie bine pregătit valul următor (nu s-a făcut nimic pentru a pregăti valul 4) prin reabilitarea şi folosirea spitalelor de campanie si achiziția de medicamente specifice şi mărirea numărul de paturi de ATI! Şi de personal!

– Că prin încercarea de a aplica forța şi șantajul, au determinat multe depresii!”, a adăugat medicul.

Monica Pop, mesaj pentru ministrul Sănătății

Mai mult, cunoscutul medic a spus că speră ca actualul ministru al Sănătății să facă lucruri pozitive pentru români. Aceasta a susținut că a lucrat în administrația sanitară mai mult decât toți decindenții, însă nu i s-a cerut părerea.

„Am lucrat în administrația sanitară mai mult decât oricare din decidenți! Peste 28 de ani, din care 25 de ani ca director al celui mai mare Spital de Oftalmologie!

Vreo întrebare, sfătuire, etc, nici vorbă! Mari orgolii! Au preferat sa greșească! Mult!

Blam şi amenințări, învinuiri aurea, ca să-şi scuze ei greșelile. Asta au făcut pentru criticile greșelilor de strategie! În loc să le repare!

Sperăm că actualul Ministru să poată să facă ceva pozitiv pentru români! Baftă.”, a conchis medicul Monica Pop.