Monica Pop face scandal. Ce a observat medicul român: nu a iertat pe nimeni

Monica Pop face scandal. Ce a observat medicul român: nu a iertat pe nimeni
Reacțiile medicului după demiterea lui Vlad Voiculescu

România în aceste zile trece prin momente grele. Pe de-o parte avem criza economică și Pandemia, de cealaltă criza politică. Odată cu demiterea lui Vlad Voiculescu au apărut și mai multe informații referitoare la sistemul medical. Toate la un loc generează o stare de tensiune generală. Monica Pop, medicul oftalmolog, a ieșit din nou cu acuzații dure la adresa autorităților, pe acest fond.

Monica Pop acuză, încă odată, autoritățile de gestionarea proastă a situației

Din ce în ce mai vocală, în ultima perioadă, Monica Pop este printre puținele voci care au criticat dur întregul aparat politic. Încă de la începutul Pandemiei medicul a tot tras semnale de alarmă, dar fără răspuns din partea autorităților.

Criza generată de proasta gestionare a situației, din partea fostului ministru Voiculescu, au determinat-o pe Monica Pop să iasă încă odată și să acuze spectrul politic românesc. Recent Monica Pop a publicat pe rețelele de socializare un mesaj-manifest adresat autorităților, în care le cere să schimbe registrul altfel România va itnra într-un colaps.

”E INFUZIE DE RĂU! PESTE TOT ! ÎN VIAŢĂ, ÎN ŞI ÎNTRE OAMENI, ÎN ŞI ÎNTRE PARTIDE, ÎN MEDIA, PÂNĂ ŞI ÎN AER! DE CE S-A AJUNS AICI? AJUNGE! AR FI MOMENTUL DE CEVA PERFUZII CU SPERANŢE! HAIDEŢI!

Cred că mulţi nu-şi dau seama unde s-a ajuns! Ar trebui să fie momentul unei schimbări radicale, înainte ca viaţa să ajungă de nesuportat! Auzim tot de boli, morţi, accidente, incendii, crime, drame, depresii, psihopaţi (tot mai mulţi, liberi), toată lumea critică pe toată lumea, etc! Perspective bune, speranțe?! Nemă! Drepturi? Tot mai puţine! Până când?!! Trebuie făcut ceva, până nu ajung toţi în altă parte! Mai sunt doar puţini pași! Şi nu e bine deloc! Trebuie neapărat schimbat registrul! Cât mai e timp!”, scrie Monica Pop pe Facebook.

Reacțiile medicului după demiterea lui Vlad Voiculescu

Momentul anunțului demiterii lui Vlad Voiculescu de la Sănătate a creat un cutremur în politica coaliției de guvernare. După multele gafe, decizii contradictorii și proasta gestionare a sistemului, Florin Cîțu anunța demiterea acestuia.

Au fost multe voci care au cerut acest lucru de ceva vreme, printre acestea și Monica Pop. Imediat după demiterea efectivă Monica Pop a avut reacții dure la adresa ministrului demis, dar și la adresa celorlalți politicieni implicați, declarând:

În primul rând, păcat că s-a întâmplat asta atât de târziu, pentru că, pur şi simplu, nu înţeleg. Eu nu fac politică, dar nu înţeleg. Cum a fost posibil, în primul rând, să îl pună ministru al Sănătăţii, după gafele enorme făcute în primul mandat? În al doilea rând, după tot ce s-a întâmplat, pentru că e răspunzător de o droaie de lucruri. Va răspune el pentru tot ce s-a întâmplat între timp? Eu nu înțeleg cum e posibil să fie oameni care îl susțin.

E posibil ca un om ca domnul Barna să îl susțină? Se poate asta? Nu înțeleg, pur și simplu. Sunt nevăzători? Să vină la oftalmolog. Eu nu înțeleg ce se întâmplă. Nu înțeleg cum, că puteau foarte bine să îl revoce, sau să îl schimbe ei pe motive de sănătate. Eu îi doresc să fie sănătos, dar găseau motive pentru care să îl schimbe. Fără jigniri, fără nu știu ce. Să îl schimbe ei.”, declara Monica Pop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI