21 ian. 2022 | 06:52

Monica Pop face acuzații grave: „Totul este o înșelătorie ordinară!”. Cum sunt păcăliți mulți români, de fapt

News
Monica Pop face acuzații grave: „Totul este o înșelătorie ordinară!
Monica Pop, medic oftalmolog

Monica Pop trage un semnal de alarmă cu privire la pericolul la care sunt expuși mulți români pe internet. Recent, imaginea medicului oftalmolog a fost asociată cu niște medicamente false de slăbit, pentru a păcăli oameni cu privire la rezultatele spectaculoase și pentru a le induce o falsă încredere. Aflând de existența acestora, Monica Pop avertizează oamenii să fie atenți la ceea ce consumă, încurajându-i să nu aibă încredere în acest tip de fake news.

„Acești neoameni se bazează pe naivitatea obezilor”

Nu puține sunt persoanele care se luptă cu kilogramele în plus și care au ajuns la capătul puterii cu privire la modalitatea cea mai rapidă și eficientă pentru a le da jos. Pentru multe dintre persoanele obeze, adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung, pare greu de pus în practică, așa că, pică ușor în plasa celor care le vând povești ieftine pe bani mulți.

Acesta este și cazul unor medicamente care sunt vândute pe internet și care promit minuni. Pentru a-i determina pe oameni să cumpere și să aibă încredere, vânzătorii au folosit imaginea medicului Monica Pop.

Aflând de ce se petrece pe rețeaua socială, medicul avertizează oamenii să evite astfel de înșelătorii, în timp ce acestor vânzători mincinoși le bate obrazul pentru lipsa mustrării de conștiiță față de persoanele pe care le pot îmbolnăvi cu bună știință doar pentru a câștiga niște bani necinstiți

„Povestea de pe Facebook cu slăbitul, interviul cu mine, așa-zisele „Medicamente”, reclamele, totul e o înșelătorie ordinară! E posibil că Facebook să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul și depresiile obezilor și consecințele lor?

Acești neoameni se bazează pe naivitatea și frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră că pot slăbi cu mizeriile de pastile, soluții, lichide etc, toxice și periculoase, inventate de ei pentru a obține bani nemunciți! Oribil!”, a transmis medicul.

Apel către angajații Facebook

În continuare, Monica Pop se arată revoltată față de lipsa de reacție din partea angajaților Facebook, care pot permite asemenea înșelătorii, în condițiile în care acești falși vânzători au sute de raportări.

„Dacă ar există medicamente de slăbit ar mai există aproape un miliard de grași pe planetă?! Nu, desigur! E logic, nu ???!!! Nemernicii cu invențiile lor josnice, fără vreo legătură cu scăderea în greutate, dimpotrivă, nu trebuie restricționați de Facebook? Numai cei care scriu ce nu convine unora?!

Au sute de reclamații și de raportări!!! Fără rezultat! Nu e prima dată abordat acest subiect! La fel și despre unele invenții de medicamente prezentate ca „Miraculoase” pentru diferite boli: cancer, diabet, hipertensiune,!!! Etc! De ce permiteți așa ceva? La oameni v-ați gândit?????!!!!”, a scris Monica Pop, pe Facebook.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro