Monica Pop face acuzații grave: „Totul este o înșelătorie ordinară!”. Cum sunt păcăliți mulți români, de fapt

Monica Pop face acuzații grave: „Totul este o înșelătorie ordinară!”. Cum sunt păcăliți mulți români, de fapt
Monica Pop, medic oftalmolog

Monica Pop trage un semnal de alarmă cu privire la pericolul la care sunt expuși mulți români pe internet. Recent, imaginea medicului oftalmolog a fost asociată cu niște medicamente false de slăbit, pentru a păcăli oameni cu privire la rezultatele spectaculoase și pentru a le induce o falsă încredere. Aflând de existența acestora, Monica Pop avertizează oamenii să fie atenți la ceea ce consumă, încurajându-i să nu aibă încredere în acest tip de fake news.

„Acești neoameni se bazează pe naivitatea obezilor”

Nu puține sunt persoanele care se luptă cu kilogramele în plus și care au ajuns la capătul puterii cu privire la modalitatea cea mai rapidă și eficientă pentru a le da jos. Pentru multe dintre persoanele obeze, adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung, pare greu de pus în practică, așa că, pică ușor în plasa celor care le vând povești ieftine pe bani mulți.

Acesta este și cazul unor medicamente care sunt vândute pe internet și care promit minuni. Pentru a-i determina pe oameni să cumpere și să aibă încredere, vânzătorii au folosit imaginea medicului Monica Pop.

Aflând de ce se petrece pe rețeaua socială, medicul avertizează oamenii să evite astfel de înșelătorii, în timp ce acestor vânzători mincinoși le bate obrazul pentru lipsa mustrării de conștiiță față de persoanele pe care le pot îmbolnăvi cu bună știință doar pentru a câștiga niște bani necinstiți

„Povestea de pe Facebook cu slăbitul, interviul cu mine, așa-zisele „Medicamente”, reclamele, totul e o înșelătorie ordinară! E posibil că Facebook să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul și depresiile obezilor și consecințele lor?

Acești neoameni se bazează pe naivitatea și frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră că pot slăbi cu mizeriile de pastile, soluții, lichide etc, toxice și periculoase, inventate de ei pentru a obține bani nemunciți! Oribil!”, a transmis medicul.

Apel către angajații Facebook

În continuare, Monica Pop se arată revoltată față de lipsa de reacție din partea angajaților Facebook, care pot permite asemenea înșelătorii, în condițiile în care acești falși vânzători au sute de raportări.

„Dacă ar există medicamente de slăbit ar mai există aproape un miliard de grași pe planetă?! Nu, desigur! E logic, nu ???!!! Nemernicii cu invențiile lor josnice, fără vreo legătură cu scăderea în greutate, dimpotrivă, nu trebuie restricționați de Facebook? Numai cei care scriu ce nu convine unora?!

Au sute de reclamații și de raportări!!! Fără rezultat! Nu e prima dată abordat acest subiect! La fel și despre unele invenții de medicamente prezentate ca „Miraculoase” pentru diferite boli: cancer, diabet, hipertensiune,!!! Etc! De ce permiteți așa ceva? La oameni v-ați gândit?????!!!!”, a scris Monica Pop, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI