Monica Pop, atac nemilos la adresa lui Vlad Voiculescu: „Cum e posibil să spună aşa ceva şi să facă aşa ceva? E de noaptea minții!”

Monica Pop, atac nemilos la adresa lui Vlad Voiculescu: „Cum e posibil să spună aşa ceva şi să facă aşa ceva? E de noaptea minții!”
Monica Pop, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu

Medicul oftalmolog, Monica Pop, l-a atacat pe Ministrul Sănătății în termeni duri, după ce a afirmat că elevii ar putea oferi mărțișoare la școală cu mănuși. În urma acestei afirmații, mai multe persoane publice s-au arătat revoltate, formând o coaliție împotriva lui Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu recomandă oferire mărțișorului cu mănuși

În urmă cu trei zile, ministrul Sănătății a fost întrebat dacă oferirea mărțișoarelor este un lucru permis în această pandemie. Arătându-se sceptic și oferind recomandări de protecție, Vlad Vociulescu a afirmat că elevii ar putea duce mărțișoare purtând mănuși.

“Eu aş răspunde cu un citat din Biblie: ‘Toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos. Nu ştiu, poate dacă poartă mănuşi, cred că ar putea să facă gestul acesta. Dar, în principiu, sfătuiesc pe toată lumea să se vaccineze, să poarte mască şi sfătuiesc pe toată lumea să fie precaută.

Sunt cele trei lucruri importante în perioada următoare, altfel sunt alegeri pe care le face fiecare, dar cred că anumite riscuri pot fi asumate doar dacă ne luăm măsurile de precauţie”, a adăugat acesta.

Pe data de 1 martie, renumitul medic, Monica Pop, a intrat într-o intervenție la Antena3, acolo unde a fost întrebată dacă mărțișorul a devenit un pericol. Pornind de la această discuție, mai multe acuzații au fost emise la adresa ministrului Sănătății, care a putut să afirme acest lucru, în necunoștință de cauză, cum susține medicul menționat.

“Este revoltător”

Monica Pop s-a arătat uluită și dezamăgită de lipsa de informare de care a dat dovadă Vlad Vociulescu în afirmațiile făcute. Aceasta subliniază că ministrul Sănătății a fost ridiculizat, inclusiv de colegii de partid, astfel că recomandările sale nu au fost de bun augur.

”Doamne fereşte! Vreau să vă reamintesc că un studiu spune că pe suprafeţe nu există virus, deci nu se menţine pe suprafeţe. Cum e posibil ca tocmai ministrul Sănătăţii să nu ştie lucrul ăsta şi să facă această afirmaţie, efectiv scelerată, că trebuie mănuşi pentru oferirea unui mărţişor.

Este revoltător, nu pot să cred aşa ceva. Nici de glumă nu e bună. Aţi văzut foarte bine, că a fost ridiculizat inclusiv de colegii lui de coaliţie. Nu se poate aşa ceva! Nu îmi venea să cred că s-a putut întâmpla aşa ceva şi că un om tânăr poate să spun inepţia asta”, și-a început Monica Pop atacul.

Fostul manager al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice consideră începutul primăverii un moment așteptat de toată lumea, iar aceste interdicții nefondate nu își au rostul. Monica Pop a insistat asupra faptului că ceea ce a afirmat însuși ministrul Sănătății este incorect din punct de vedere medical, susținând încă o dată că nu știe ce spune.

“E o tradiţie frumoasă. Copiii şi toată lumea abia aşteată ziua asta. Cum e posibil să spună aşa ceva şi să facă aşa ceva? Este absolut revoltător. Eu cred că omul acesta, pur și simplu vrea să facă rău coaliției, pentru că altfel nu îmi imaginez.

Este comunicat clar că pe suprafețe nu există virusul, deci virusul acesta este cu transmitere aerogenă. Cum e posibil să spună că poate transmite viroza aceasta un mărțișor? E de noaptea minții!”, a spus medicul Monica Pop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI