Monica Pop, atac dezlănțuit la adresa lui Raed Arafat: „Puterea l-a schimbat. Strategia asta e împotriva oamenilor”

Monica Pop, atac dezlănțuit la adresa lui Raed Arafat: „Puterea l-a schimbat. Strategia asta e împotriva oamenilor”
Monica Pop, reacție furibundă după introducerea restricțiilor

Monica Pop a răbufnit după ultimele restricții introduse în România, aducându-le acuzații grave autorităților care au dispus aceste măsuri radicale. Medicul oftalmolog arată cu degetul spre șeful DSU, Raed Arafat, despre care spune că puterea l-a transformat în altă persoană.

Restricțiile din România, inutile în contextul actual

Fostul manager al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București susține că restricțiile dure introduse în Timișoara, București, precum și în alte orașe, nu ajută în lupta anti-Covid-19 și nici nu influențează în mod pozitiv evoluția epidemiologică.

Mai mult, Monica Pop consideră că acest mod de a-i închide pe oameni în casă este o formă nedreaptă a folosirii puterii de către unii oameni cu funcții, precum Raed Arafat.

„Știm foarte bine toți că e o strategie greșită și ilegală. Uitați-vă cum se întâmplă tot felul de ilegalități și nimic nu se întâmplă, nimeni nu zice nimic.

Marele profesor Mircea Olteanu spunea „pune putrerea în mâna cuiva și ai să vezi”. Ei sunt foarte încrezuți, cred că pot face ce vor. De ce magazinele erau până la 21 și barurile până la 23? E puterea în mâna cuiva care nu se descurcă.”, a declarat Monica Pop, în exclusivitate la România TV.

Renumitul medic susține că șeful DSU, Raed Arafat, a făcut mult bine la viața sa, dar în ultima perioadă pare să acționeze împotriva intereselor oamenii și nu invers. Potrivit acesteia, motivul ar putea fi puterea prea mare de care dispune în țară.

Domnul Arafat nu era așa, puterea l-a schimbat, el a făcut multe lucruri bune înainte, dar acum e împotriva oamenilor strategia asta. Vreau să văd și eu a două țară din lume care închide bătrânii în case. Dacă ei stau și nu zic nimic la Timișoara, să-și poarte crucea. E o discriminare îngrozitoare și oamenii nu fac nimic. Nu numai ieșitul în stradă e o soluție. Doamne ferește, nu zic să pună mâna pe par”, a declarat Monica Pop.

Medicii nu cred în informațiile transmise oamenilor

Monica Pop face afirmații extrem de grave cu privire la modul în care cetățenii sunt mințiți. Aceasta susține că medicii care transmit anumite informații la TV nu cred în ceea ce afirmă. Din acest motiv, renumitul medic încurajează oamenii să vorbească, să-și ceară drepturile și să nu se mai lase mințiți.

“Oamenii ne scriu nouă mesaje, dar pot să facă adrese către guvern, că dacă primesc 10.000 de adrese nu mai e chiar așa. Va spun foarte clar că medici care spun un lucru pe TV, ne spun nouă pe mesaje că nici ei nu cred.

Știți cum spuneau medicii, înainte să fie numit Voiculescu la Sănătate? „Ferească Dumnezeu, numai Voiculescu să nu vină la minister”. Unii nu au curaj să vorbească, alții nu au abilitatea. Actorii au ieșit? Câți? 2-3.”, a declarat medicul Monica Pop, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI