Monica Gabor rupe tăcerea după despărțirea de Mr. Pink. Mesajul ei tranșant: ”Nu ne pasă cine are de suferit, cine e distrus”

Monica Gabor rupe tăcerea după despărțirea de Mr. Pink. Mesajul ei tranșant: ”Nu ne pasă cine are de suferit, cine e distrus”
Monica Gabor, mesaj tranșant după depărțirea de Mr. Pink

Noi detalii din despărțirea furtunoasă și neașteptată dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Ce mesaj tranșant a oferit fosta doamnă de la Izvorani? Modelul a fost mai aspru decât ar fi crezut fanii.

Monica Gabor, mesaj tranșant după despărțirea de Mr. Pink

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit! Vedeta a rupt acum tăcerea cu privire la cele întâmplate cdupă ce zile întregi a decis să fie mai mult decât discretă. Fosta doamnă Columbeanu pare că vrea să clarifice acum lucrurile și să-și spună partea de poveste.

Moni a postat în mediul online un filmuleț dintr-un interviu pe care Denzel Washington l-a acordat în urmă cu ceva timp. Fanii cred că se potrivește extrem de tare cu situația sa și că aceasta a vrut implicit să le transmită un mesaj.

” Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce:
-Dacă nu citești zirele, ești neinformat.
-Dacă le citești, ești dezinformat.
-Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?
-Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevarat. Deci ce responsabilități aveți voi
-Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii.
-Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui ii pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevarat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, a fost mesajul acesteia publicat pe Instagram.

„Nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”

Despărțirea dintre cei doi a fost confirmată de surse apropiate cuplului, iar motivul nu a întârziat să apară și el. Se pare că modelul ar fi fost controlat în permanență de partenerul de viață. Românca ar fi fost cea care ar fi grăbit separarea dintre ea și milionar, deși fanii se întreabă cum a suportat 10 ani acest comportament.

„Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge.

Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”
Surse din apropierea cuplului

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI