Monica Anghel rupe tăcerea după moartea primului său soț. Ce ar fi pățit medicul, de fapt

Monica Anghel rupe tăcerea după moartea primului său soț. Ce ar fi pățit medicul, de fapt
Monica Anghel a vorbit despre moartea fostului soț

Monica Anghel a oferit primele declarații după moartea primului ei soț, medicul estetician Andrei Carantino. Vedeta trece prin clipe extrem de triste după ce omul ce i-a fost partener în trecut a murit la vârsta de 61 de ani. Deși povestea de dragoste dintre ei nu a avut șanse de reușită, legătura a fost păstrată, astfel că acum cântăreața suferă după pierderea lui.

Monica Anghel, primele declarații după moartea primului soț

Monica Anghel a fost căsătorită cu Andrei Carantino timp de 11 ani, trăind alături de acesta atât momente frumoase, cât și momente grele. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în 2005, după ce și-au dat seama că relația lor nu ar fi avut șanse de reușită. Doctorul estetician și cântăreața au decis să rămână prieteni după ce s-au despărțit, așa că legătura a fost păstrată.

Andrei Carantino și Monica Anghel și-au refăcut, între timp, viața cu alți parteneri. În timp ce medicul s-a îndrăgostit o femeie ce lucrează în același domeniu, pe nume Ingrid, cântăreața se iubește cu Marian Caraivan. Aceasta avea o legătură specială și cu noua soție a partenerului său, de aceea moartea lui a venit cu o mare durere. Totuși, artista a spus că nu vrea să ofere foarte multe detalii pentru că orice declarație oficială ar trebui să fie făcută de Ingrid, ce i-a fost aproape doctorului până în ultimele clipe.

”Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri.”, a declarat Monica Anghel pentru Fanatik.

Monica Anghel, în doliu. Fostul ei soț a încetat din viață

Vestea că Andrei Carantino s-a stins din viață a venit ca un șoc pentru toată lumea ce îl aprecia. Se pare că acesta se lupta cu anumite probleme cardiace ce i-ar fi scurtat viața. Anunțul că acesta a plecat dintre noi a fost făcut pentru toată lumea de către jurnalismul Roxana Dima pe propriul cont de socializare.

„În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Roxana Dima pe pagina sa de socializare.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI