Momentul în care Regina consoartă Camilla l-a părăsit pe Regele Charles. S-a căsătorit imediat cu un alt bărbat, nu a mai suportat

Momentul în care Regina consoartă Camilla l-a părăsit pe Regele Charles. S-a căsătorit imediat cu un alt bărbat, nu a mai suportat
Detalii din relația de dragoste dintre Camilla și Regele Charles.

Regina consoartă l-a părăsit pe Regele Charles într-un moment delicat din relația lor. Moștenitorul Tronului și-a oficializat mai târziu relația cu Prințesa Diana cu toate că o iubea pe cea care acum îi este parteneră. Care sunt detaliile din povestea controversată de dragoste dintre cei doi? Amanții au ajuns acum Rege și Regină, dar britanicii încă nu privesc cu ochi buni legătura dintre ei.

Detalii din povestea de dragoste dintre Regina consoartă Camilla și Regele Charles: cei mai cunoscuți amanți

Regele Charles al III-lea și Camilla Parker Bowles sunt unii din cei mai cunoscuți amanți din istoria modernă. Aceștia se cunosc de mai bine de cinci decenii, iar relația lor a fost aproape mereu una complicată. Cu toate astea, controversa a luat sfârșit după ce în 2005 s-au căsătorit și au devenit în mod oficial un cuplu.

Amândoi au trecut prin mariaje nereușite, dar prezentul este unul favorabil lor. Camilla a cunoscut cercurile aristocratice pentru că tatăl său a lucrat ca ofițer în armata britanică. Întâlnirea dintre ea și fiul regretatei suverane a avut loc în anul 1970. Ea avea 23 de ani, iar el doar 22.

„Străbunica mea a fost amanta stră-stră-străbunicului tău. Simt că avem ceva în comun”, i-ar fi spus Camilla lui Charles la prima lor întâlnire, conform harpersbazaar.com.

Întâlnirea dintre Camilla și Prințesa Diana

Charles a început o carieră navală și a plecat astfel din țară mult timp, iar când s-a întors și-a văzut iubirea în brațele unui bărbat pe nume Andrew Parker Bowles. Cei doi au rămas prieteni, iar când Prințul Charles a împlinit 31 de ani a început o relație cu Lady Diana, în vârstă de 18 ani.

În anul 1989 a avut loc confruntarea între Diana și Camilla. „Știu ce se întâmplă între tine și Charles și vreau doar să știi asta. Ea mi-a spus: Așa că i-am spus că îmi doresc soțul”, ar fi fost conversația dintre cele două.

Evenimentele din Familia Regală: divorț, noua relație și logodna cu Camilla

Prințesa Diana și Prințul Charles s-au despărțit în anul 1992, iar în 1996 aceștia au divorțat în mod oficial. Un an mai târziu mama moștenitorilor bărbatului moare tragic într-un accident de mașină, iar în anul 1999 Charles și Camilla sunt fotografiați împreună pentru prima dată.

Regina Elisabeta a II-a a aprobat relația fiului cel mare cu fosta amantă, iar în anul 2003 cei doi s-au mutat împreună în Clarence House. Camilla și Charles și-au anunțat logodna în februarie 2005, iar 8 luni mai târziu ajungeau deja în fața altarului.