Momente tragice în Constanța. Mamă și copil de 12 ani, morți într-un grav accident rutier

Momente tragice în Constanța. Mamă și copil de 12 ani, morți într-un grav accident rutier
Accident mortal în Constanța

Un accident teribil a avut loc, marți seară, pe DN3C – Varianta Ovidiu, din județul Constanța, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului violent au rezultat patru victime, dintre care două persoane moarte. La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje medicale și de pompieri care au oferit primul ajutor și au început descarcerarea victimelor.

De cine erau conduse cele două autoturisme

Tragedia a avut loc în jurul orei 20:30, atunci când Poliția a fost sesizată cu privire la producerea unui accident grav pe DN3C – varianta Ovidiu, acolo unde mai multe Ambulanțe au acționat de urgență. În urma evenimentului tragic, polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs între două autoturisme, unul condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, iar cel de-al doilea de un bărbat, a cărei identitate nu a fost făcută publică.

Din păcate, o parte din pasagerii mașinii conduse de femeie au murit, fiind găsiți în stop cardio-respirator. În ciuda tuturor eforturilor de a-i salva, medicii au declarat decesul mamei de 35 de ani, precum și al copilului de 11 ani. Cel de-al doilea copil, în vârstă de 14 ani, a suferit răni ușoare, fiind în afara oricărui pericol.

„În data de 13.09.2021, ora 20:16 am fost solicitați prin serviciul 112 pentru un accident rutier în localitatea Ovidiu, pe variantă. La locul solicitării au fost trimise următoarele echipaje: echipaj SMURD B, echipaj SMURD C și SAJ B2. Au fost găsite trei victime:
• copil de 14 ani, traumatism membru superior și membru inferior stâng, conștient. A fost transportat de echipajul SMURD B la Spitalul Județean Constanța.
• femeie în stop cardio-respirator, s-a efecutat protocolul de resuscitare, dar fără rezultat, declarată decedată
• copil de 11 ani în stop cardio-respirator, în urma protocolului a fost declarat decesul”, a fost mesajul transmis de reprezentanții SAJ Constanța, potrivit ziuaconstanta.ro.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în timp ce polițiștii caută dovezile pentru a stabili cauza exactă a accidentului.

Vezi imagini de la momentul resuscitării victimelor:

Urmăriți Playtech.ro și pe