30 sept. 2022 | 06:50

Momente rușinoase pentru liderul AUR. George Simion, săltat de jandarmi la ora 3 dimineața. Ce acuzații grave i-au fost aduse

Politică
Momente rușinoase pentru liderul AUR. George Simion, săltat de jandarmi la ora 3 dimineața. Ce acuzații grave i-au fost aduse

Au fost momente tensionate în Piața Victoriei, acolo unde, George Simion a fost săltat de jandarmi din autocarul în care se afla pentru protestul început joi. Astfel, în noaptea de joi spre vineri, liderul AUR a fost înștiințat că trebuie să meargă la secția de Poliție pentru a da lămuriri privind o problemă mai veche nerezolvată. Inițial, acesta a refuzat invitația oamenilor legi, iar aceștia au intrat în autocarul în care politicianul se afla.

George Simion, transmisiune live pe Facebook

Politicianul AUR este cunoscut pentru deschiderea pe care o are față de popor și nici de data aceasta nu s-a sfiit să filmeze întregul moment dintre el și jandarmii care au venit să-l ridice din Piața Victoriei, pentru a-l conduce la secția de Poliție pe motiv că ar avea permisul de conducere suspendat.

Potrivit oamenilor legii, George Simion ar fi accidentat în trecut o persoană, motiv care i-ar fi adus suspendarea permisului de conducere, iar acesta ar fi condus ulterior pe baza unei dovezi pe care nu ar mai fi prelungit-o.

George Simion a susșinut că nu a fost înștiințat de faptul că i s-a suspendat permisul de conducere și a dat asigurări cu prvire că va reveni mâine la secție împreună cu avocatul său.

Liderul AUR a transmis pe Facebook momentul săltării, acesta surprinzând și intervenția sa în momentul în care jandarmii au dorit să-l ia cu forța.

”Plecați de-aici! Plecați de-aici! Poliția, interveniți!”, a spus George Simion, în timp ce unul dintre jandarmi l-ar fi acuzat pe acesta că folosește dispositive sonore la miezul nopții.

În cadrul intervenției, liderul AUR i-a îndemnat pe protestatari să meargă la Piața Victoriei, acolo unde se manifestă o nedreptate împotriva colegilor săi, el fiind la Poliție.

”Mergeti la colegii mei din Piața Victoriei, acum are loc o diversiune împotriva lor, nu a mea. Eu sunt reținut la poliție, mergeti la Guvern!”, a transmis liderul partidului extremist AUR pe Facebook

Intervenția Poliției, o metodă de a întrerupe protestul AUR?

Deși era anunțat pe 2 octombrie, protestul AUR a început mai devreme și se va desfășura până duminică. Manifestarea este organizată de George Simion și are ca scop să contraatace scumpirile nejustificate ale energiei.

În urma altercației, George SImion a acuzat jandarmii și polițiști că această acțiune ilegală este, de fapt, un mijloc de a încerca să oprească protestul. La acuzațiile sale, oamenii legii au susținut că este vorba despre verificări suplimentare privind informaâiile potrivit cărora, George Simion nu ar avea permis de conducere. ”Trebuie să verificăm dacă aveți dreptul de a conduce”, au declarat polițiștii.

George Simion a refuzat să ofere permisul de conducere, dând asigurări cu provire la faptul că se va prezenta la Poliție cu avocatul său.

”Da, nu știu că a fost accident cu rănire, nu știu că mi s-a suspendat permisul”, a mai declarat politicianul.

Urmărește transmisiunea lui George Simion de pe Facebook:

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro