Momente dramatice pentru mama lui Culiță Sterp. Halucinant ce i-a făcut soțul ei

Momente dramatice pentru mama lui Culiță Sterp. Halucinant ce i-a făcut soțul ei
Mama Geta a povetit tot

Mama lui Culiță Sterp a trecut prin momente dramatice. Totul din cauza bărbatului său.

Tatăl lui Culiță Sterp este cel care i-a făcut viața un calvar femeii.Mama lui Culiță are 52 de ani și este o bunică devotată.

Mama lui Culiță Sterp, momente de coșmar alături de soț

Geta Guțiu nu a avut o viață ușoară alături de tatăl lui Culiță Sterp. Bărbatul este plecat de acasă de 8 ani de zile, dar mama Geta speră că acesta va reveni acasă.

De altfel, ea și-a crescut mai mult singură cei patru copii. Geta a vorbit pentru prima dat despre soțul ei, care o înșela constant și își părăsea familia. Mai mult, el a stat și la închisoare.

”La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt  ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.

I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, ”Survivor”, nici nu l-a interesat!.

Am fost cu copiii după mine, la soțul meu, la Poarta Albă. Culiţă şi Ileana erau ceva mai mari, iar Geta abia ce venise pe lume. Se pare că nu prea l-a impresionat povestea asta!, a spus femeia.

Sora mai mică a lui Culiță, Geta, își iubește foarte mult mama și a vrut să le arate celor care îi urmăresc vlogul cât de puternică este femeia.

Ce dezvăluiri a făcut mama Geta

”Mi-a promis domnul soț, cel care a dezertat…ne-am înțeles că mergem la o nuntă, aici, în sat, la niște vecini. Aveam o soră în Spania, Felicia, care mi-a trimis 50 de euro, nu apăruseră euro atunci la noi, nici nu știu cum era. Mi-am luat un costum, că nu mă scăldam eu în bani. Aveam un costum…și acum îl visez. Negru, garnisit cu roșu așa la buzunare și un șliț lung așa, crăpătură la spate, frumos.

Și frate, mă îmbrac eu cu costumul ăla și aveam și o pereche de pantofi cu toc cu o fundiță roșie la spate. Arătam ca din revistă. Îi arăt la soțul, cât îmi stătea de fain.

Și îi arătai, el nu zise nimic, nici că-i fain, nici că-i urât. Și el zice: ‘tu crezi că mergi ca o țarcă, cu tocurile alea cu mine?’. Știam că nu mă lasă să port nici tocuri, dar n-am mai realizat.

Și mă duc la râu, că aveam multe haine spălate, să mă duc să le clătesc…foarte fericită că mă duc și eu cu domnul la nunta, cu voi. Când vin eu de la râu cu hainele, ardea ceva în curte, era o bucată de material negru.

Mi-a dat foc la costumul nou, pe care-l luasem pe mine doar de probă. M-am supărat, n-am mai mers nici la nuntă. A zis că ‘ce cred că eu mă duc cu șlițul ăla crăpat la spate, cu el la nuntă?’. Atât de rău mi-a părut de costumul ăla…Din cauză că eu l-am iubit sincer, toate alea pentru mine erau un fleac”, a povestit mama Geta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI