Moment unic în fotbalul internațional. Meciul întrerupt din cauza nerespectării distanțării

Meci întrerupt din cauza nerespectării distanței

Primul meci întrerupt din cauza nerespectării măsurilor impuse de către oficiali în contextul crizei sanitare! Finala Cupei din Danemarca s-a disputat în condiții speciale, iar suporterii care nu au respectat cu strictețe regulile au dus la o pauză de un sfert de oră.

Moment unic în fotbal! Un meci a fost întrerupt din cauza nerespectării distanței

Finala Cupei Danemarcei a fost oprită preț de un sfert de oră. Din păcate, suporterii care nu au respectat întocmai măsurile impuse de oficiali au dus la întârzierea deznodământului. Finala a avut loc miercuri, 1 iulie, la Esbjerg. Fanii lui Aalborg nu au respectat distanțarea socială în tribune, moment în care s-a decis oprirea meciului. Cluburile au primit câte 725 de fani la finală pe stadionul din Esbjerg, cu condiția să stea la un metru distanță. Aproape la minutul 30 s-a întâmplat inevitabilul, când suporterii lui Aalbog s-au grupat și au refuzat să se depărteze în ciuda rugăminților antrenorilor, jucătorilor, dar și a celorlalți spectatori.

Suporterii în cauză au evacuat stadionul și au fost urcați într-un autocar și trimiși acasă pentru ca meciul să se deruleze în condițiile obligatorii. Disputa dintre Aalborg şi Sonderjyske a continuat după un sfert de oră. Anders Jacobsen, fost jucător la Aalborg, a marcat ambele goluri, în minutele 38 şi 56, Sonderjyske câștigând primul trofeu major din istoria clubului după finala cu rivala sa, scor 2-0.

Mărturia primului român care a jucat un meci după pandemie

„Am făcut teste de două ori, chiar şi înainte de meci. Am fost în regulă. Când am intrat pe teren nu m-am gândit la acest virus. Era inevitabil că o să iei contact cu adversarii. Ciudat era că am ieşit cu măşti la încălzire apoi le-am lăsat pe bancă. La pauză le-am luat iar până la vestiare şi tot aşa. E ceva ciudat şi unic în fotbal. Am venit cu acelaşi autocar, iar la hotel a avut fiecare camera lui. Am mers la stadion în şir indian, fiecare a fost notat la intrare. Am fost mai relaxaţi, nu a trebuit să ieşim din casă cu o declaraţie, ca la noi în România. Într-adevăr, a fost izolare şi aici, dar lumea se pare că a respectat încă de la început ceea ce autorităţile au transmis”
Alexandru Băluță (Sursa: Digi Sport)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI