Moment rușinos pentru Carmen Avram și Rovana Plumb. Au fost evacuate în huiduieli, la Iași – VIDEO

Foto: Facebook Carmen Avram

Momente rușinoase pentru Carmen Avran și Rovana Plumb, candidate PSD la alegerile europarlamentare. Cele două au fost evacuate în huiduieli, după mitingul PSD de la Iași.

Mitingul PSD de la Iași poate fi citit în nota unui mare eșec de imagine pentru partidul care guvernează România. Social-democrații au reușit să adune, de bine de rău, câteva mii de persoane care să fluture pancarte pro-guvernamentale și să-i aplaude pe cei care au vorbit pe scenă, în frunte cu Liviu Dragnea.

Dar cei care au organizat o contra-manifestație au avut un plan la fel de elaborat. Ei au reușit să bruieze, de multe ori, momentele gândite de PSD și, mai mult, nu s-au oprit nici după ce social-democrații au încheiat evenimentul din Piața Unirii din Iași.

Cum au fost apărate Carmen Avram și Rovana Plumb de jandarmi, în huiduielile protestatarilor

După încheierea mitingului PSD, cele două candidate la europarlamentare, Carmen Avram și Rovana Plumb, au trăit momente rușinoase. Ele au fost huiduite de mii de persoane care le-au urmărit după încheierea mitingului.

Cele două social-democrate au plecat, flancate de jandarmi și bodyguarzi, în huiduielile a mii de persoane care strigau scandări anti-PSD. Între altele, pe filmare se aud mesaje precum „Hoții, hoții!” și „Rușine!”.

Foto: captură YouTube

La un moment dat, Rovana Plumb este îndemnată să meargă spre mașină, însă aceasta pare speriată de mulțimea furioasă și apucă să spună doar câteva cuvinte:„Doamne Dumnezeule”. Rovana Plumb le sugerează celor care o însoțesc că nu poate trece cu mașina printre oameni și că nu are loc pe unde să iasă.

Bărbații care o apărau pe Rovana Plumb priveau și în sus, spre geamurile clădirii, de teamă ca cineva să nu arunce cu obiecte spre reprezentanții PSD. La rândul ei, Carmen Avram, fostă jurnalistă, acum candidată PSD la europarlamentare, a intrat rapid în clădire, în huiduielile protestatarilor.

Imaginile au fost surprinse de jurnaliștii de la iași1.ro:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI