Modul dubios în care familia l-a scos pe Mario Iorgulescu din spital. Aşa a ajuns în străinătate

Autor: Andrei Simion - 08:25, 24 sept. 2019
Familia l-a scos pe Mario Iorgulescu din spital și l-a transferat la o clinică din străinătate

Mario Iorgulescu a fost scos din România, luni, deși medicii de la Spitalul Elias le-au recomandat părinților să îl lase internat în continuare în unitatea spitalicească. Fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu a fost transportat cu un avion privat, tip ambulanță, la o clinică din Milano, Italia.

Familia l-a scos pe Mario Iorgulescu din spital și l-a transferat la o clinică din străinătate

Gino Iorgulescu și-a scos copilul din spital, luni, 23 septembrie, chiar dacă medicii nu au fost de acord cu externarea. Transportul la clinica din Milano s-a făcut cu o aeronavă privată, tip ambulanță. Avionul a decolat spre Italia la ora 11:00, de pe Aeroportul Băneasa.

„În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE. Instituțiile abilitate au fost informate în acest sens”, au anunțat reprezentanții Spitalului Elias într-un comunicat.

Scoaterea din țară a lui Mario Iorgulescu a fost posibilă întrucât pe numele acestuia nu a fost instituită nicio măsură preventivă. Anchetatorii au vrut să îl audieze joia trecută, însă medicii i-au anunțat că este intubat și nu poate răspunde întrebărilor. În condițiile în care audierea nu a fost posibilă, procurorii nu i-au putut aduce la cunoștință lui Mario Iorgulescu faptul că este urmărit penal pentru ucidere din culpă și deci nu s-a putut impune vreo măsură.

Mario Iorgulescu a produs în urmă cu două săptămâni un accident de circulație în urma căruia un tânăr de 24 de ani, tatăl a două fetițe, și-a pierdut viața. Fiul fostului președinte al LPF consumase alcool și droguri înainte de a se urca la volan. Martorii susțin că Mario rula cu 240 km/h în momentul în care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a izbit în plin un autoturism.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI