Modelul celebru care a apărut topless pe scenă. A fost „îmbrăcată” după cu o rochie lichidă FOTO

Modelul celebru care a apărut topless pe scenă. A fost „îmbrăcată” după cu o rochie lichidă FOTO
Cum a aparut Bella Hadid la Saptamana Modei de la Paris

Într-o eră a zgârie-norilor care străpung cerul și a roboților umanoizi, omenirea are impresia că le-a văzut pe toate. Ei bine, apariția unui model la o prezentare de modă confirmă că prezentul ne poate surprinde în continuare. O rochie incredibilă a făcut furori printre vedetele strânse să admire ținute noi, „vestimentația” devenind virală rapid.

Bella Hadid a făcut furori la o prezentare de modă

Bella Hadid, fotomodel de talie internațională, a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris datorită rochiei sale. Tânăra a intrat pe scenă doar în chiloți și acoperindu-și sânii cu mâinile, pentru ca, 15 minute mai târziu, după ce doi bărbați au suflat un lichid peste ea, să poarte o ținută inovatoare (Vezi FOTO în GALERIE).

Fotomodelul a purtat prima rochie lichidă

La o prezentare de modă a fost dezvăluită prima rochie din…bumbac lichid. Bella Hadid a defilat, vineri, în timpul Săptămânii Modei de la Paris 2022, cu o ținută nemaivăzută.

După cum au surprins martorii și mulți alții pe rețelele sociale, modelul de 25 de ani și-a făcut apariția pe podium în lenjerie intimă (doar chiloți) și tocuri, acoperindu-și sânii în timp ce o echipă de trei bărbați a început să o picteze cu spray. I-au pulverizat strategic un latex alb gros în jurul trunchiului ei, creând un strat opac în timp ce ea stătea nemișcată, ajustându-și brațele.

Fanii au luat-o razna pentru aspectul creat pe loc, unul scriind pe Twitter: „Sunt fără cuvinte…asta este arta”.

Cui aparține ideea inedită

Povestea rochiei lichide datează din anul 2013, când designerul Manel Torres a susținut că poate crea o spumă. „A fost un moment Evrika”,  a declarat el la acea vreme. Avea în minte ideea unor tricouri lichide (gândiți-vă la o pânză de păianjen, a spus el), dar nu deținea cunoștințele necesare pentru un astfel de produs.

Așa că a mers la Colegiul Imperial din Londra cu propunerea sa, iar cei de acolo i-au pus la dispoziție resursele: un laborator și materialele cu care să se joace. După doi ani de teste, rezultatele au apărut și sunt surprinzătoare. Astfel, Torres a creat Fabrican, o fibră lichidă, susținută de polimeri, bio polimeri și solvenți ecologici, care se evaporă când sunt suflați peste o suprafață – în cazul de față, peste corpul Bellei Hadid. Potrivit creatorului de modă, materialul este asemănător cu pielea întoarsă.

Pe măsură ce Luna Modei se apropie de sfârșit, cu spectacole importante precum Valentino, Balenciaga, Louis Vuitton și Chanel, este posibil ca vedeta să aibă mai multe apariții pe podium, dar cea de vineri rămâne memorabilă.